Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:32  |  09/04/2020

Data i hora oficial

El temps

ELS AMICS DE LA FOTOGRAFIA ET CONVIDEN A PARTICIPAR EN EL II RAL·LI FOTOGRÀFIC

  • Ral·li fotogràfic

    Ral·li fotogràfic

17/6/2017

Per celebrar el 1r aniversari de l'Associació d'Amics de la Fotografia de Montmeló, l'entitat va organitzar fa dos anys un ral·li fotogràfic pel municipi. Després d'uns anys de pausa, enguany organitzen la segona edició, amb les mateixes bases i estructura del primer ral·li.

L'activitat, que es realitzarà demà diumenge 18 de juny, està oberta a tothom i començarà a les 9 hores a la Torreta. Les inscripcions poden fer-se a través d'un formulari electrònic a la web i el Facebook de l'Associació. El preu d'inscripció és de 5 € i totes les persones participants tindran un obsequi commemoratiu.

Els amants d'Instagram també podran participar de manera virtual mitjançant el hashtag #MELORALLI. Amb les imatges que arribin es farà un muntatge visible tant al Facebook dels Melogramers com al Facebook i a la web de l'Associació Amics de la Fotografia de Montmeló.

Sense cap dubte, és una molt bona oportunitat de conèixer racons amagats de Montmeló, endinsar-se en la pràctica de la fotografia i gaudir d'un matí molt original. Totes les persones interessades poden consultar les bases i realitzar la inscripció través de:

 

 

 

IV Concurs Fotogràfic de Festa Major

Us recordem que ja som a les portes de la Festa Major i que enguany es realitzarà la quarta edició del Concurs fotogràfic organitzada pels Amics de la Fotografia de Montmeló. Animeu-vos a participar, és una manera diferent de veure i viure la Festa Major.

Enguany el programa de Festes s'acompanya de les fotografies guanyadores de l'any passat i d'algunes altres seleccionades pel seu valor artístic. Les inscripcions i les bases del concurs les trobareu a la web de l'associació:

 Data de modificació: 17/06/2017 10:11:28