Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:38  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LES PROMESES DEL MOTOCICLISME ARRIBEN AL CIRCUIT

  • Les promeses del FIM CEV Repsol International Championship

    Les promeses del FIM CEV Repsol International Championship

15/6/2017

Les promeses del FIM CEV Repsol International Championship arriben al Circuit de Barcelona-Catalunya. La prova es disputarà els dies 17 i 18 de juny amb entrada gratuïta per a tots els espectadors

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Després del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, arriba al Circuit de Barcelona-Catalunya el FIM CEV Repsol International Championship 2017, una de les proves de referència del motociclisme per captar joves talents i futurs Campions del Món. Unes curses amb pilots de tot el món i amb un aspecte en comú entre tots ells: la il·lusió.

 

Aquestes promeses s’enfrontaran dissabte i diumenge en diverses categories: Moto3™ Junior World Championship, Moto2™ European Championship i European Talent Cup. A banda, es disputaran curses de l’European Kawasaki Z Cup. En el cas de Moto3 i Moto2 hi haurà dues curses i en el cas de l’European Talent Cup i l’European Kawasaki Z Cup només una. El traçat que s’utilitzarà serà el del darrer Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, de 4.655 metres.

 

Les promeses del FIM CEV Repsol International Championship

 

Entrada gratuïta per a tots els espectadors

El Circuit de Barcelona-Catalunya obrirà les seves portes els dies 17 i 18 de juny i els aficionats podran gaudir del campionat gratuïtament, amb accés al pàdoc inclòs. Els vehicles podran estacionar al pàrquing exterior In6, i les motos ho podran fer a l’interior del Circuit, al pàrquing In3.

 

Dissabte a la tarda, un cop hagi acabat l’activitat a la pista, es podrà gaudir d’una desfilada de camions decorats de la 4a Fira del Motor i Concentració de Camions de Parets del Vallès, mentre que diumenge els espectadors podran fer la visita al pit-lane, a les 10.20h. Tots aquells espectadors que desitgin prendre part en aquesta activitat, podran aconseguir els passis el mateix diumenge al matí al pàdoc del Circuit de Barcelona-Catalunya.Data de modificació: 16/06/2017 15:03:20