Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:19  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MILLORA DEL CARRER DEL SANT CRIST

 • Estat actual d’un tram del Carrer de Sant Crist

  Estat actual d’un tram del Carrer de Sant Crist

 • Planol de detall d'un tram del carrer del Sant Crist amb els canvis d'ubicació de contenidors i zones d'aparcament

  Planol de detall d'un tram del carrer del Sant Crist amb els canvis d'ubicació de contenidors i zones d'aparcament

 • Planol de detall d'un tram del carrer del Sant Crist amb els canvis d'ubicació de contenidors i zones d'aparcament

  Planol de detall d'un tram del carrer del Sant Crist amb els canvis d'ubicació de contenidors i zones d'aparcament

16/6/2017

A partir del 3 de juliol es durà a terme un seguit de millores al carrer del Sant Crist que comportarà algunes afectacions al trànsit mentre durin les obres.

 

Els talls del carrer es produiran als matins i no afectaran el pas dels guals dels veïns del carrer. Les millores consistiran en les següents actuacions:

 • Nous emplaçaments dels grups de contenidors de fracció resta i orgànica existents al tram entre el carrer de Saragossa i de Lluís Companys, que actualment estan dalt de la vorera. Aquests contenidors es col·locaran a la calçada deixant lliure la vorera, a més, l’àrea més propera al carrer de Saragossa s’ampliarà amb les fraccions de paper i cartró, vidre i envasos.
 • Canvis de costat de l'aparcament en trams del carrer, per a possibilitar la col·locació dels contenidors a la calçada i amb l’objectiu de reduir la velocitat de circulació dels vehicles.
 • Eliminació de l'àrea de contenidors soterrats entre el carrer de Carlos Linde i el passatge de Monturiol. Tal com s'ha fet en altres àrees soterrades del municipi per a millorar la recollida de residus. Aquesta àrea se suprimeix i l’àrea que està al mateix carrer, més propera al carrer de Saragossa s’amplia i s’acosta una mica a l’actual àrea soterrada.
 • Millora de la senyalització a tot el carrer. Nou pintat de passos de vianants i de les places d'aparcament tant de motocicletes com de cotxes.
 • Adaptació de la vorera i realització de nou pas de vianants a la cruïlla del carrer del Sant Crist amb la prolongació del carrer de Josep Tarradellas, a fi de guanyar seguretat per als vianants que travessen en aquest punt.

Aquestes actuacions formen part de les accions que el Pla de Mandat 2016-2019 recull per a la millora de l’accessibilitat, mobilitat i pacificació dels diferents espais públics del municipi.Data de modificació: 16/06/2017 14:32:01