Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:55  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

VITAE S'INSTAL·LA AL POLÍGON DE L'PEDREGAR

  • Inauguració de Vitae a Montmeló: tall de la cinta

    Inauguració de Vitae a Montmeló: tall de la cinta

  • Inauguració de Vitae a Montmeló: parlaments

    Inauguració de Vitae a Montmeló: parlaments

  • Inauguració de Vitae a Montmeló: actuació de Pep Bou

    Inauguració de Vitae a Montmeló: actuació de Pep Bou

3/6/2017

El passat 1 de juny l'empresa Vitae, dedicada a la fabricació i comercialització de complements nutricionals i plantes medicinals, va obrir les seves portes al polígon industrial del Pedregar.

 

Això suposa una gran notícia per al sector industrial i econòmic de la localitat. Aquest canvi d'ubicació de l'empresa s'ha produït perquè Vitae àmplia i millora les instal·lacions de la cadena de producció i han trobat a Montmeló una zona i unes condicions òptimes per a la seva ubicació.

 

La posada en marxa de la nova empresa es va realitzar amb una inauguració protocol·lària a la qual van assistir l'alcalde Antoni Guil i el regidor de Promoció Econòmica Albert Montserrat. Durant el parlament, Raimon Cortada, director de Vitae, va destacar les facilitats i la gran ajuda que han tingut des de l'administració, des del primer moment que van mostrar interès per venir a Montmeló fins a l'obertura de la fàbrica.

 

Per la seva banda, l'alcalde va destacar la importància que empreses modernes i modèliques com Vitae s'ubiquin a la nostra localitat per el que això comporta prestigi i sobretot pels llocs de treball que poden donar. A hores d'ara Vitae ja compta amb dues persones de Montmeló en la seva plantilla.

 

L'acte d'inauguració de l'empresa va estar amenitzat per la màgia de Pep Bou i les seves bombolles. I per finalitzar la vetllada es va realitzar un recorregut guiat per les noves instal·lacions de Vitae.Data de modificació: 08/06/2017 19:08:23