Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:26  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

VOLTA AL CIRCUIT EN MOTO, UNA ESPECTACULAR EXPERIÈNCIA PER L'AFICIÓ DE MOTO-GP

  • Volta al Circuit en moto

    Volta al Circuit en moto

2/6/2017

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) – Durant el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, el Circuit de Barcelona-Catalunya donarà l’oportunitat de viure una espectacular experiència a 500 aficionats, que podran rodar per l’asfalt del traçat català. La ‘Volta al Circuit en moto’ consisteix en realitzar dues voltes completes al Circuit de Barcelona-Catalunya en motocicleta, el dissabte 10 de juny a les 17.45h,  per on hauran rodat els pilots de MotoGP™, Moto2™ i Moto3™ escasses hores abans.

 

Tots aquells motards que vulguin realitzar la Volta al Circuit poden inscriure’s a la web del Diari Sport, per prendre part en aquesta experiència única en el marc del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, que se celebrarà del 9 a l’11 de juny al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

El punt de trobada de la Volta al Circuit en moto serà a les 16.30h al Pàrquing A1,  davant de la Porta 7. Des d’aquí, les motos es dirigiran a la pista per començar a rodar a baixa velocitat, guiades per un cotxe de seguretat i completant dues voltes senceres al traçat, amb dues passades per la recta principal. D’aquesta manera, les 500 motos que s’hagin unit a l’experiència gaudiran de cada revolt del traçat, vivint en primera persona el recorregut que fan els seus ídols. 

 

La Volta al Circuit en moto compta amb la col·laboració d’AMV Seguros, KTM i el Diari Sport.Data de modificació: 08/06/2017 17:25:25