Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:09  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL "MOTO CIRCUIT FEST" S'ESTRENA AL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA AMB DE MÚSICA, MOTOS I DIVERSIÓ

  • Moto Circuit Fest

    Moto Circuit Fest

4/6/2017

La setena prova del Campionat del Món de Motociclisme portarà al Circuit de Barcelona-Catalunya moltes activitats per fer gaudir els aficionats.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ farà sonar els motors al Circuit de Barcelona-Catalunya els propers dies 9, 10 i 11 de juny, uns dies en què les instal·lacions del traçat català es convertiran en una festa per a tots els aficionats que s’acostin al Circuit per gaudir de l’espectacle tant a la pista com fora d’ella.

 

Amb aquest objectiu, el Circuit organitzarà un nou concepte de festa, el Moto Circuit Fest, que portarà música, alegria i diversió a les instal·lacions del traçat català. Com a novetat, aquest any, i un cop finalitzi la jornada d’entrenaments de dissabte, s’habilitarà la Zona de Concert del Circuit per tal que tothom pugui gaudir de diverses activitats. La banda catalana Hotel Cochambre (18.30h) posarà el ritme i l’alegria sobre l’escenari i ambientarà el vespre en un espai únic, només unes hores abans que es disputin les curses sobre el traçat. També així, el públic podrà vibrar al ritme de les batucades (17.40h), refrescar-se a la festa d’escuma (17h), ballar amb la música d’un DJ (de 16 a 21.30h) i gaudir d’una botifarrada popular (a partir de les 18.30h).

 

A més del Moto Circuit Fest de dissabte, la música i les tradicions catalanes estaran presents durant tot el cap de setmana a les zones de públic, que seran amenitzades al ritme de la percussió de les batucades, la música dels DJs i les gralles que acompanyaran els tres Castells que es faran a la jornada de diumenge per diferents zones del Circuit. Un d’ells, a més a més, estarà ambientat sota el lema KISS Barcelona - Keep it Shiny & Sustainable  per impulsar les iniciatives sostenibles. Pel que fa a les batucades, els impulsors seran els grups Tronats del Tabal (Rubí), Tukantú (Barcelona), Tabaluencs (Palau de Plegamans), No M’atabalis (Sant Feliu de Codines) i X-Kajones (Badalona). També hi haurà espectacle amb els diables i la bèstia, amb la participació de les Colles de diables de Montmeló, els diables de Mollet del Vallès i els diables de Parets.

 

Els aficionats també es podran sentir protagonistes del Gran Premi i s’oferirà a la Zona Comercial (darrere de la Tribuna Principal) un pòdium per fer-se fotos, un simulador de realitat virtual de MotoGP on podran donar una volta ràpida i sentir la velocitat del Circuit, i un simulador de força G. Hi haurà també un InstaVideo per capturar aquestes imatges i poder-les enviar posteriorment als protagonistes. A la mateixa zona, amb la intenció de fer una clara aposta per l’energia elèctrica, es muntarà un Circuit Verd amb patinets elèctrics i un instructor que dirigeixi l’activitat, per tal de fomentar l’ús de les energies netes.

 

Els més petits tindran també el seu espai a les Kid’s Zones i s’habilitarà una zona única per poder jugar i divertir-se amb un pòdium infantil que recrearà el tres graons dels campions, uns inflables, diferents propostes lúdiques i un servei exclusiu d’acollida amb monitors.

 

Pel que fa als Abonats Socis, aquests tindran un convidat especial a la zona de la Pelouse Privilege, on el mag Lini portarà a terme un espectacle de màgia divertit i didàctic en què es fomentarà la participació i el joc de les il·lusions i les sorpreses.

 

La intenció és que tothom marxi del Circuit havent viscut la millor de les experiències tant a la grada, donant suport als seus ídols, com fora d’ella.Data de modificació: 08/06/2017 12:17:48