Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:35  |  20/01/2022

Data i hora oficial

El temps

LES MILLORS OPCIONS PER DESPLAÇAR-SE AL GRAN PREMI DE MOTOG

  • MotoGP: estació de Renfe

    MotoGP: estació de Renfe

  • Estació de de bus Sagalès de la plaça d'Ernest Lluch

    Estació de de bus Sagalès de la plaça d'Ernest Lluch

6/6/2017

El Circuit recomana utilitzar les diferents alternatives de transport públic. El Circuit de Barcelona-Catalunya fa una crida a tots els aficionats per tal que realitzin el desplaçament de la forma més sostenible possible. Les opcions són diverses i còmodes, podent arribar al Circuit en tren, amb una programació especial de Renfe pel cap de setmana; o en autobús, amb el servei especial de Sagalés des del centre de Barcelona.

 


Renfe oferirà 22.000 places addicionals
La programació especial de Renfe pel cap de setmana oferirà un total de 22.000 places addicionals, que inclou la circulació de 16 trens especials, 3 trens el dissabte i 13 el diumenge, a la línia R2 de Rodalies de Catalunya (Castelldefels – Granollers Centre).

Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe augmentarà l’oferta habitual el diumenge 11 de juny, entre les 07.30 i les 12.00 hores per arribar al Circuit i a partir de les 15.20 hores per a la tornada des de Montmeló. La programació establerta assegura una freqüència mitjana de 15 minuts per sentit a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers.

L’increment de serveis previst pel Gran Premi de Catalunya completarà l’oferta habitual de Rodalies de Catalunya a Montmeló els caps de setmana, que consisteix en 74 trens diaris, 37 per sentit, el que representa una oferta de 81.400 places diàries.

A més, RENFE ha programat les màquines d’autovenda de manera que el primer títol de transport que aparegui a la pantalla siguin un bitllet d’anada i tornada fins a Montmeló.

L’any passat més de 30.000 persones van utilitzar els trens de Rodalies de Barcelona per a assistir als tres dies de celebració de la prova.

Per a més informació, els usuaris poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 900 41 00 41, app de Rodalies, als webs www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.comDes de Barcelona fins l’Àrea Est del Circuit amb Sagalés
L’empresa d’autobusos Sagalés ofereix un servei especial amb motiu del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™. Des de divendres i fins diumenge, els aficionats poden sortir des del centre de Barcelona i arribar a l’Àrea Est del Circuit, així com en el seu trajecte a la inversa. La sortida es realitzarà des de l’Estació d’Autobusos del Nord de Barcelona (C/Ali Bei, 80), a les andanes 25, 26 i 27. És al costat de l'Arc de Triomf, per la qual cosa hi ha connexió amb el servei de Metro i de Rodalies de RENFE. El preu del tiquet d’anada i tornada és de 12 euros i es pot comprar amb antelació a www.sagales.es o trucant al 902 130 014. El temps aproximat del trajecte és de 45 minuts.

A més, Sagalés se suma a l’aposta per la sostenibilitat que el Circuit de Barcelona-Catalunya impulsa des de fa anys amb la certificació ISO 14001 i el 40% del servei es realitzarà amb autobusos sostenibles. El recorregut des de Barcelona tindrà busos Euro6 i Euro5, que són molt menys contaminants, mentre que el trasllat des de l’estació de Montmeló fins al Circuit es farà amb autobusos híbrids.

Per als que prefereixin venir al Circuit de Barcelona-Catalunya en vehicle particular, es recomana optimitzar les places. El peatge de la C33 serà gratuït per a les motos el diumenge del Gran Premi, de 6 a 14h en sentit Girona i de 14 a 20h en sentit Barcelona.Data de modificació: 07/06/2017 15:52:31