Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:57  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

CLOENDA DE CURSOS DE CATALÀ

  • Cloenda del curs de català

    Cloenda del curs de català

2/6/2017

Alumnes de les classes de català per a adults i del grup de conversa Avis Savis de Montmeló van fer una sortida per trobar-se amb companys dels cursos de Montornès per fer la cloenda de curs. 

 

Tots plegats van fer un passeig per la vila per descobrir que darrere d’edificis i espais familiars, hi ha una història per conèixer. A més dels guies de l’activitat, la ruta va comptar amb la presència d’un actor que donava vida al Valentí Traveria i Montasell, estiuejant dels anys 40, que va acompanyar les explicacions amb els seus comentaris i les seves anècdotes.

 

Els participants van descobrir l’evolució del municipi des del nucli, al voltant de l’església, fins a l’expansió del municipi cap a la carretera construïda als inicis del segle XX tot cercant la comunicació i la modernitat.


Aquest és el tercer any que alumnes de Montornès i Montmeló comparteixen una acte de cloenda del curs. L’objectiu d’una activitat d’aquest tipus és fomentar les relacions d’ambdós municipis i el coneixement mutu.Data de modificació: 02/06/2017 14:28:50