Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:12  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

CAMPUS, COLÒNIES I ESPORTS D'ESTIU A MONTMELÓ

  • Sala de fitness remodelada del pavelló

    Sala de fitness remodelada del pavelló

11/6/2017

Els mesos de juny i juliol són sinònim d'activitats esportives i de lleure a l'aire lliure dirigides al públic infantil i juvenil. Es tracta del casal esportiu escolar i del casal d'estiu, així com dels cursets de natació de les piscines municipals i les jornades de portes obertes de l'Escola Esportiva.

 

L'oferta lúdica d'estiu que s'organitza des de l'Ajuntament, com és  el Casal Esportiu Escolar, el Casal d’Estiu i la temporada de piscines amb els cursets de natació de juliol i agost.

 

Portes obertes al pavelló i campus d'estiu

Del 22 al 25 de juny se celebra les jornades de portes obertes de l'Escola Esportiva, al pavelló poliesportiu, que és una Mostra de les activitats que s'aixecaran a cabo durante la temporada 2017-2018 a les instal·lacions del pavelló: handbol, bàsquet, futbol sala i esport adaptat.

 

Durant tot el mes de juliol, entitats i empreses de serveis organitzen una sèrie de campus, com és el cas dels campus de futbol, ​​de gimnàstica rítmica, de basquet i handbol

 

La zona esportiva de pàdel s'amplia amb una quarta pista

Durant el mes d’abril, s’han realitzat les obres a les pistes del Club Pàdel Montmeló, per a la millora de les seves instal·lacions. Dintre del pla de millora d’aquestes instal·lacions s’ha dut a terme la creació de nous accessos per a minusvàlids, la construcció d’una nova pista de pàdel panoràmica, i la reubicació de la tercera pista en sentit vertical per evitar problemes amb el sol. A més, els vestidors del pàdel s’han dotat de taquilles per a les persones.

 

Nova sala de fitness al Pavelló poliesportiu

El passat 2 de maig es va posar en funcionament la renovada sala de fitness del pavelló. La nova sala s'ha rehabilitat en la seva totalitat tant en obra com en maquinària i, a més, compta amb servei de monitoratge per guiar a les persones usuàries d'aquesta nova sala.

 

Colònies d'estiu

El punt final a tota aquesta llista d'ofertes d'estiu ho posa les colònies d’estiu que organitza CIJ Esplaia't i que es realitzaran durant l'última setmana de juliol, del 23 al 30. Les inscripcions començaran el 4 de juliol.Data de modificació: 16/06/2017 18:21:22