Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:17  |  15/07/2020

Data i hora oficial

El temps

DURANT EL MES DE JUNY, AQUÍ NO LLENCEM RES

  • Reciclar surt a compte

    Reciclar surt a compte

29/5/2017

el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental impulsa una nova campanya de proximitat, sota el lema Aquí no llencem res, amb la voluntat de conscienciar a la població sobre la importància de la separació de residus i, d’aquesta manera, millorar el percentatge de triatge que es realitza a les llars de la comarca del Vallès Oriental.


La campanya interactuarà directament amb els habitants dels diferents municipis de la comarca. Aquesta campanya informativa la portaran a terme 5 informadors ambientals que tindran com a objectiu:

  • Conscienciar i informar a la ciutadania de la importància de separar bé els residus.
  • Reforçar la idea que els residus són recursos si els separem correctament.
  • Donar a conèixer els diferents serveis per a una correcta gestió, prevenció i reutilització de residus a la comarca (deixalleries, bonificacions, taxa d’escombraries, projecte RNova, etc..)
  • Recollir informació del grau de coneixement entorn els residus a la comarca de la població.

Per dur a terme aquesta acció, els informadors realitzaran una enquesta i facilitaran elements de comunicació i suport per a la correcta gestió dels residus a les llars.

La campanya que recorrerà tots els municipis consorciats s’iniciarà el proper 30 de maig i s’allargarà fins al 4 d’agost. A Montmeló els informador arribaran concretament el dia 17 de juny durant el matí i el 19 de juny durant la tarda i vespre.

 

Aquí no llencem res és una òptima oportunitat per coneixer de primera mà els adventatges que supossa reciclar.



Data de modificació: 01/06/2017 18:42:35