Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:07  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

NOU CURS DE MONITORATGE D'EDUCACIÓ EN EL LLEURE

  • Curs de monitoratge a Montmeló

    Curs de monitoratge a Montmeló

  • Curs de monitoratge a Montmeló: cartell

    Curs de monitoratge a Montmeló: cartell

13/6/2017

El departament de promoció econòmica torna a gestionar enguany un nou curs de Monitoratge d'Activitats d'Educació en el Lleure Infantil i Juvenil que s'impartirà durant els mes de juliol a la G2M.


Aquest curs, reglat, s'adreça a persones majors de 18 anys que vulguin adquirir els coneixements necessaris per treballar amb infants i joves en l'àmbit de les activitats de lleure. Impartit per la Fundació Pere Tarrés, s'estructura en una part teòrica i una altra pràctica. La teòrica inclou 100 hores de formació presencial que anirà seguida de 25 hores de formació virtual, i posteriorment caldrà superar 160 hores de pràctiques  i entregar una memòria.


El cost del curs és de 210 euros, però per als usuaris de la borsa municipal l'import és de 150. Un cop superada la formació, els participants obtenen el diploma de Monitor d'Activitats d'Educació en el Lleure Infantil i Juvenil de la Generalitat de Catalunya, títol acreditatiu per treballar com a monitor de lleure en esplais, casals d'estiu, casals infantils, colònies, etcètera.

 

Les dates del curs presencial intensiu és de dilluns a divendres, del 26 de juny al 21 de juliol, inclós el dissabte 15 de juliol. Les persones interessades en realitzar la'inscripció tenen temps fins el dimecres 21 de juny, en el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló.


Aquest és el tercer any que es posa en marxa aquesta formació arran de la necessitat detectada per l'Àrea de Promoció Econòmica i de Joventut de donar sortida a la seva demanda.



Data de modificació: 16/06/2017 17:46:18