Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:20  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MODIFICACIÓ DEL POUM PER TAL DE QUALIFICAR UNA PARCEL·LA PER A USOS FUNERARIS

  • Tanarori

    Tanarori

31/5/2017

El Ple va impulsar ahir amb els vots favorables del PSC i d'ERC i amb el vot en contra d'ICV-EUiA, l'aprovació inicial de la modificació del POUM per qualificar una parcel·la del municipi per a usos funeraris.

La parcel·la escollida es situa al polígon del Raiguer a tocar del pont que uneix aquest polígon i el del Pedregar.

Per a fer-ho possible i mantenir l'equilibri urbanístic, es planteja que una parcel·la situada al costat del bosc de l'Aplec, de 3.840 m², qualificada com equipament, passi a ser zona verda, ampliant-se així l'existent en un 110%, i la parcel·la del costat del riu, qualificada com a zona verda passi a ser equipament per a serveis funeraris.

 

El debat en el Ple es va centrar en el model de gestió del tanatori i en la conveniència o no de la instal·lació d'un crematori. L'equip de govern va declinar establir el debat sobre aquestes dues qüestions en aquest moment, ja que el que s'està plantejant és la disponibilitat d'una parcel·la per ubicar-hi serveis funeraris, però es va comprometre a obrir el debat sobre les qüestions vinculades a aquest futur servei tant a la oposició com a la ciutadania.Data de modificació: 08/06/2017 20:14:02