Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

19:52  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

FITKAM CELEBRA LA CINQUENA EDICIÓ AMB 4500 ESPECTADORS I MÉS DE 200 PROFESSIONALS DEL SECTOR

 • FITKAM 2017 - Espaiagulla

  FITKAM 2017 - Espaiagulla

 • FITKAM 2017 - Marcel Gros

  FITKAM 2017 - Marcel Gros

 • FITKAM 2017 - Embrossa't

  FITKAM 2017 - Embrossa't

 • FITKAM 2017 - Passabarret

  FITKAM 2017 - Passabarret

24/5/2017

Més de 200 professionals i uns 4.500 espectadors han passat pels espectacles organitzats per Fitkam. S’han programat 45 funcions de 36 companyies professionals.


Montmeló s’ha convertit aquest cap de setmana en el punt de trobada del teatre infantil i familiar a Catalunya. FITKAM ha tancat la seva cinquena edició amb  tant per part de l’organització, com de l’Ajuntament de Montmeló, les famílies participants i els professionals.

 

Com destacava l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil,Fitkam ha posat a l’abast de Montmeló i de tota la comarca els espectacles de 36 companyies. FITKAM és una mostra important en el gènere familiar que es fa al nostre país’.

 

Durant dos dies, Montmeló ha acollit 45 espectacles infantils i familiars de gèneres tan diversos com el circ, la dansa, l’animació, els titelles, el teatre musical, els contacontes o les instal·lacions. FITKAM s’ha celebrat en 10 espais diferents de la ciutat, oferint una oferta variada en gran, mitjà i petit format, així com en localitzacions exteriors. Gràcies al bon temps, els espais a l’aire lliure són els que han aglutinat més espectadors.

 

Es calcula que han participat unes 4.500 persones durant tot el cap de setmana. El president de l’Associació Kacu Mensi, Lluís Rovira, assenyala que “hem fet un pas endavant en aquesta cinquena edició, elaborant una programació de qualitat, equilibrada i programable’.

 

Una de les novetats d’enguany, ha estat obrir la convocatòria per participar a FITKAM a totes les companyies del sector i també, impulsar la participació de programadors. Per una banda, gairebé un centenar de companyies es van inscriure per presentar la seva funció a la fira, de les quals es van seleccionar 36. D’altra banda, més de 200 professionals han atès el certamen d’enguany. Com destaca Agustí Coll, director artístic de la fira, “el major èxit és que hi hagi ‘bolos’. A FITKAM hem propiciat les trobades entre companyies i programadors, perquè es coneguin. Això és el més interessant, perquè no hem d’oblidar que això és una fira per comprar i per vendre espectacles”.

 Data de modificació: 13/07/2017 12:33:49