Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

19:41  |  25/01/2022

Data i hora oficial

El temps

SATISFACCIÓ DELS ORGANITZADORS DE LA 12a FIRA DEL COMERÇ, ENTITATS I ARTESANS

 • Fira del Comerç 2017

  Fira del Comerç 2017

 • Fira del Comerç 2017

  Fira del Comerç 2017

 • Fira del Comerç 2017

  Fira del Comerç 2017

 • El regidors Albert Montserrat i Lluís Esteban a l'estand del Casal de la Gent Gran

  El regidors Albert Montserrat i Lluís Esteban a l'estand del Casal de la Gent Gran

 • Els Manyacs de Parets, aixecant un pilar a la Fira

  Els Manyacs de Parets, aixecant un pilar a la Fira

24/5/2017

La 12a edició de la Fira ha tornat a ser un èxit; aquesta és l'opinió que comparteixen la Unió de Botiguers i l'Ajuntament de Montmeló, organitzadors del certamen.

 

El volum d'expositors (40 carpes d'empreses i entitats, i 16 d'artesans) ha sigut similar al dels anys anteriors, així com l'afluència de visitants que es van acostar al centre del poble per visitar les carpes i per gaudir de les activitats que hi havia preparades tant al matí com a la tarda.

 

En aquest sentit, s'ha tornat a valorar com a especialment positiva la coincidència amb el Festival de teatre infantil i juvenil, que ha permès desenvolupar algunes actuacions en el marc de la Fira i també va propiciar que gairebé 200 persones es quedessin a dinar a la Plaça Gran.

 

La Fira va permetre presentar, entre altres, l'espai Emprèn i el nou espai Coworking del Centre de Formació i Recursos G2M, així com impulsar la promoció de la APP Montmeló, que inclou una guia de les empreses del municipi i un destacat per a les seves darreres ofertes i promocions.

 

Aquesta setmana s'està distribuint la nova Guia d'Empreses 2017 i un imant promocional de la APP. En breu, els titulars del carnet del Casal de la Gent Gran rebran també al seu domicili la relació d'avantatges actualitzada associades a aquest carnet.Data de modificació: 25/05/2017 18:23:43