Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:22  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE MOTOCICLISME, A PUNT D'ARRENCAR AL CIRCUIT

  • Campionat d'Espanya de Motociclisme

    Campionat d'Espanya de Motociclisme

25/5/2017

Amb entrada gratuïta els dies 27 i 28 de maig, prop d’un centenar i mig de pilots competiran aquest cap de setmana al traçat català.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya es convertirà durant el proper cap de setmana en la seu de celebració de la segona prova del RFME Campionat d’Espanya de Velocitat, una competició motociclista que repeteix per segon any consecutiu al Circuit i que dóna l’oportunitat a joves pilots per demostrar les seves habilitats. La competició portarà al Circuit 148 futures promeses del motociclisme, que troben en aquest campionat una plataforma de formació i promoció immillorable.

 

D’aquesta manera, se celebraran sobre el traçat català un total de vuit curses de vuit categories diferents:  85GP, Moto 4, PreMoto3, Superstock 600, Open 600, Superstock 1000, Open 1000 i Cuna de Campeones. Unes categories que s’adapten a les característiques dels pilots més joves. Pilots que venen de totes les parts del món per agafar-se al seu somni de ser pilot professional de motos. En aquest cas, el Circuit de Barcelona-Catalunya, acollirà pilots de 26 països diferents. 

 

Després de la primera prova a València, el pilot Adrián Huertas domina la categoria de PreMoto3, després de vèncer a Pedro Acosta, un jove pilot que només va cedir un segon i mig respecte el líder de la cursa. Pel que fa a 85GP, Ivan Ortolà va aconseguir els primers 25 punts de la temporada seguit d’Adrián Cruces, que no es va donar per vençut fins al final. Marcos Ruda va adjudicar-se la cursa de la categoria Moto4, per davant de Muñoz i Ávila, i amb un bon coixí de segons en les últimes voltes. Per altra banda, en la categoria de SuperStock600, Héctor Garzo també va dominar la prova amb seguretat.

 

Carlos Garcia va ser el vencedor en la prova de l’Open600 davant Julio Palao i Miguel García. Per altra banda, en Superstock1000, el xilè Maximillian Scheib va lluitar de valent per acabar adjudicant-se els 25 punts per davant de Carmelo Morales. Roberto Blazquez va fer una cursa molt solvent en l’Open1000 i Niko Makinen no li va poder fer ombra. 

 

Els dies 27 i 28 de maig es podrà veure al Circuit de Barcelona-Catalunya un gran espectacle a la pista amb entrada gratuïta durant tot el cap de setmana i al pàdoc. Es podrà entrar al recinte per l’Accés Principal i estacionar als pàrquings interiors.Data de modificació: 25/05/2017 14:29:04