Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:19  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

CARS FOR SMILES RECAPTA FONS PEL CÀNCER INFANTIL AL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA

  • Cars for Smiles recapta fons pel càncer infantil

    Cars for Smiles recapta fons pel càncer infantil

22/5/2017

Nens i joves van gaudir d’una experiència única al donar voltes a la pista a bord de vehicles d’alta gamma, per tal de millorar la qualitat de vida a través de les sensacions que produeix el motor i la velocitat.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- L’associació benèfica Cars for Smiles va celebrar aquest diumenge una activitat a la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya amb nens i joves amb leucèmia, que van gaudir d’una experiència única al donar voltes al Circuit en un cotxe d’alta gamma. Tots els beneficis que van recaptar s’han destinat íntegrament al Projecte ARI, per a la investigació de la leucèmia i els transplantaments de l’Hospital Clínic.

 

L’activitat va començar a la 1 del migdia i va durar fins les 4 de la tarda en un dia magnífic, en que tots els joves van gaudir d’una oportunitat única i una experiència immillorable, amb la presència de més de 200 persones. L’objectiu era millorar la qualitat vida dels nens i nenes amb aquesta malaltia a través de les sensacions que produeix el motor i la velocitat. Es van fer dos tipus d’activitats, primer una volta a l’esprint per separat i després un altre conjunt de voltes amb grup, amb un total de 60 vehicles d’alta gamma que van passar per la pista.

 

L’associació internacional Cars for Smiles es dedica a organitzar activitats benèfiques al voltant del motor, perquè joves i nens amb malalties puguin millorar la seva qualitat de vida amb el motor. L’associació, que va néixer l’any 2015, treballa amb un equip de voluntaris de diverses nacionalitats per oferir les millors activitats.Data de modificació: 25/05/2017 14:20:28