Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:46  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

SET NOUS MUNICIPIS S'ADHEREIXEN AL CONSORCI BESÒS TORDERA

  • Consorci Besòs Tordera

    Consorci Besòs Tordera

21/5/2017

Badia del Vallès, Campins, Fogars de Montclús, Montseny, Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Vilalba Sasserra deleguen competències del seu sanejament en alta al Consorci.

 

Sis municipis de la conca de la Tordera (Campins, Fogars de Montclús, Montseny, Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Vilalba Sasserra) i un altre de la conca del Besòs (Badia del Vallès) formen part, a partir d’avui, del Consorci Besòs Tordera. Així ho ha ratificat i acceptat aquest migdia la Junta General Extraordinària celebrada a la seu del Consorci. Prèviament, els diferents municipis han aprovat aquesta adhesió en els seus plens municipals.

 

Amb aquestes incorporacions, el Consorci passa a tenir 59 municipis consorciats, als quals donarà serveis de sanejament en alta. Així mateix, els nous membres també tindran a la seva disposició els diferents programes suport que ofereix el consorci, entre altres serveis.

 

Sergi Mingote, president del Consorci Besòs Tordera, s’ha mostrat molt satisfet per l’aposta d’aquests municipis. “Des que vam aprovar els nous estatuts, el passat estiu, ens hem estat reunint amb molts municipis de la conca de la Tordera, donant a conèixer el nostre projecte, els serveis que oferim i la feina feta fins ara. Hem rebut molt bona acollida i aquests nous membres consorciats en són una bona mostra”, ha explicat.

 

Mingote ja ha avançat que aviat es podrien produir més adhesions procedents de les dues conques (Besòs i Tordera). “L’objectiu del Consorci és créixer, que el món municipal treballi plegat i poder sumar sinergies per millorar la gestió del sanejament de les aigües residuals, alhora que millorem i preservem els nostres entorns fluvials”, ha puntualitzat.

 Data de modificació: 25/05/2017 14:12:05