Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:44  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

A MONTMELÓ FEM ESTIU

  • A Montmeló fem Estiu

    A Montmeló fem Estiu

19/5/2017

Els mesos de juny i juliol són sinònim d'activitats esportives i de lleure a l'aire lliure dirigides al públic infantil i juvenil. Es tracta del casal esportiu escolar i del casal d'estiu, així com dels cursets de natació de les piscines municipals i les jornades de portes obertes de l'Escola Esportiva.

Des de les àrees d'esports i de joventut, s'ha elaborat una guia amb el nom de "A Montmeló fem estiu", que aglutina tota la informació sobre les diferents activitats estiuenques que organitza i gestiona l'Ajuntament. L'objectiu és que les famílies tinguin al seu abast tota la informació i que puguin realitzar les inscripcions de manera ràpida i fàcil. Per a això, la guia conté una fitxa de cada activitat amb les dates i els preus i al dors la fitxa d'inscripció amb la documentació necessària.

L'oferta lúdica d'estiu que s'organitza des de l'Ajuntament, per a aquesta temporada és la següent:

Casal Esportiu Escolar

Des del 2010 s'organitza  aquest casal per tal de donar un servei a les famílies, conciliant horaris quan les escoles comencen la jornada intensiva. Ofereix activitats preesportives pels infants de primària que es realitzen a una de les dues escoles.

 

És una iniciació a diferents esports com handbol, bàsquet, futbol, bàdminton,jocs d'aigua, etc,  durant les tardes del mes de juny. El casal esportiu escolar funcionarà del 6 al 21 de juny, de 15 a 17 h, de dilluns a dijous (divendres opcionals).

 

Casal d’Estiu

L'activitat lúdica d'estiu per excel·lència, per a infants i joves, és el Casal d'Estiu, que s'iniciarà el 26 de juny i es prolongarà durant 4 setmanes, fins el 21 de juliol. L’horari es de 9 a 13 h pels infants de primària i de 10 a 14 h pels joves de l’ESO. A més de les activitats pròpies del casal, també hi ha servei d’acollida de 8 a 9 h i de menjador de 13 a 15.30 h.

 

Els preus canvien segons els diferents packs que es triin. Les persones interesades tenen temps d’inscriure’s fins el 26 de maig, de 17 a 19 h, a l’ajuntament.

 

La Piscines Municipals

Les piscinas és el centre d’activitat de lliure de l’estiu. A la afluència del públic se suma la  dels infants i joves que participen en el Casal d’Estiu i la de les persones que realitzen els cursets de natación que s’organitzen durant els mesos de juliol i agost.

 

La temporada de piscinas s’obrirà dilluns 26 de juny i tancarà la temporada el 3 de setembre.. Ja es pot sol·licitar a l'OAC, l'abonament de temporada o el de 10 banys. També hi ha un carnet de descompte del 50% per a les persones que es troben en situació d'atur.

 

Per a realitzar un nou abonament s’ha d’emplenar la sol·licitud corresponent i fer el pagament bancari. Per la seva banda, la renovación de l’abonament de la temporada anterior es pot fer on-line, mitjançant  un formulari en la web municipal www.montmelo.cat

 


Informació relacionada


Data de modificació: 19/05/2017 12:59:39