Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:14  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LLIURATS ELS PREMIS DE FOTOGRAFIA DE LA MITJA MARATÓ

  • Premis del concurs fotogràfic de la Mitja Montornès 2017

    Premis del concurs fotogràfic de la Mitja Montornès 2017

16/5/2017

Dilluns passat, 15 de maig, es van lliurar els premis del 7è Concurs Fotogràfic de la Mitja Marató de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca. El certamen ha recollit una quarantena d'instantànies que participaven en les tres categories habituals: general, amb premi a les tres millors imatges, fotografia creativa digital i fotografia Henkel, amb premi a la millor de cada categoria.

 

En aquesta edició, el guanyador del primer premi de la categoria general ha estat José Antonio Pilar per la fotografia Paperera, qui també s'ha endut el tercer premi amb Ombres. El segon premi ha estat per a la fotografia 3Mitja de Montse Martínez.

 

En la modalitat de foto creativa digital, el premi ha estat per Mireia García, pel fotomuntatge Sant Jordi amb la Mitja Montornès. Garcia també s'ha endut el guardó en la categoria patrocinada per Henkel per la imatge Els 5 de Henkel.

 

La mostra de fotografies participants es pot veure fins al 26 de maig al Casal de Cultura de Montornès.Data de modificació: 18/05/2017 18:19:19