Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:25  |  23/09/2021

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ ESTRENA COMISSARIA DE POLICIA

  • Policia Local de Montmeló

    Policia Local de Montmeló

18/5/2017

Des del 22 de maig, els ciutadans que vulguin adreçar-se a la Policia Local de Montmeló ho hauran de fer a la nova comissaria del cos situada a les dependències del carrer Vic 103-107. Aquest canvi d’ubicació s’ha concebut per donar un millor servei a la ciutadania i acomplir la normativa vigent.

 

El nou espai té una superfície de 250,87 m2, en una sola planta,  ha estat executat de forma directa per l'Ajuntament tant a nivell de projecte com d'obres i ha tingut un cost total de 89.117 € (iva inclòs) dels quals 45.053 € corresponen a materials i 44.064 € en mà d'obra.

 

El programa de la nova comissaria contempla un àrea de detinguts, una zona d'atenció al públic, i zones d'oficines, vestidors, serveis o lavabos i menjador de la policia local d'acord amb les necessitats actuals d'aquest tipus d'equipament.

 

L'edifici era propietat de l'Ajuntament i abans havia tingut altres usos.

 

El projecte va aprofitar els lavabos existents, part del sostre,la totalitat del tancament exterior i la climatització. La façana exterior serà tractada amb retolació que identifiqui  l'equipament i vinils per millorar la protecció solar dels usuaris de l'edifici.

 

Un dels aspectes més destacats de l’edifici és la ecoeficiència energètica en enllumenat amb llums de baix consum,leds i detectors per regular intensitat; a més, s'ha aprofitat la climatització existent i part de la xarxa d'aigua adaptant les instal·lacions a la nova distribució.

 

D’altra banda, la nova comissaria s’ha dotat d’un equipament innovador i complet pel que fa a les telecomunicacions i seguretat per donar resposta als requeriments d’un equipament policial de les seves característiques.Data de modificació: 19/05/2017 15:46:21