Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:56  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

FIRA DE COMERÇ, ENTITATS I ARTESANS DE MONTMELÓ

  • Fira del Comerc, Artesania i Entitats de Montmeló

    Fira del Comerc, Artesania i Entitats de Montmeló

18/5/2017

Aquest dissabte, 20 de maig, a l'avinguda Pompeu Fabra i la Plaça de la Vila, des de les 10 del matí a les nou del vespre, es realitzarà la 12a Fira del Comerç, Entitats i Artesans de Montmeló.

 

Durant tot el dia, una quarantena de comerços i entitats del municipi ensenyaran les seves novetats, activitats, promocions, nous serveis, etc. També hi haurà parades d'artesans de Montmeló i les rodalies amb les seves creacions. Tot això es combinarà amb actuacions i exhibicions al llarg de tota la jornada.

 

Enguany a més, la Fira del Comerç coincideix per tercer any consecutiu amb la cinquena edició del Festival de teatre Infantil FITKAM, que també ha previst diverses actuacions a la Fira, per la qual cosa es preveu una afluència de públic més gran i un dinar multitudinari a la Plaça Gran. Sens dubte, el municipi gaudirà d'un cap de setmana ple d'espectacles, d'estands i de parades de comerços i entitats.

 

 

Afectació a la mobilitat

Amb motiu de la celebració de la Fira, les parades d'autobusos de Sagalés, direcció Montornès i Granollers, situades a l'avinguda de Pompeu Fabra i al carrer de Vic, romandran tancades durant el dissabte 20 de maig. Es recorda a les persones usuàries que compten amb les parades de l'Estació de Rodalies i de la plaça Ernest Lluch.

 

La circulació alternativa de vehicles privats quedarà organitzada de la següent manera: els vehicles procedents de la zona de carretera de la Roca, zona camp de futbol o barri Cucurny, cap al centre urbà, Primer de Maig, Lluís Companys i Diputació. Els vehicles procedents de Granollers o benzinera, pels carrers Dr. Ferran, Estació Vella i Pompeu Fabra.Data de modificació: 18/05/2017 18:17:14