Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:22  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ANAR A LA DEIXALLERIA TÉ PREMI

  • Anar a la Deixalleria té premi

    Anar a la Deixalleria té premi

17/5/2018

Per cinquè any consecutiu el Consorci organitza el sorteig de premis als usuaris de la xarxa deixalleries comarcals “Anar a la deixalleria té premi”, amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.


Del 07 al 31 de maig totes les persones que facin ús d’aquestes instal·lacions podran participar-hi. Ho podran fer tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents. Cada entrada a la deixalleria només dona dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.


Els premis
El primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018, i el  segon un val per valor de 100€ a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.


Dinàmica del sorteig
El dia 07 de maig de 2018 s’iniciarà la participació en aquest sorteig que finalitzarà el dia 31 de maig. Poden participar-hi totes les persones (majors de 18 anys) que facin ús de la deixalleria els dies de la campanya, i reuneixin les condicions que s’especifiquen en les bases.


El dia 07 de juny de 2018, a les 12 hores, a la seu del Consorci, Camí Ral s/n de Granollers, es celebrarà, en acte públic, el sorteig d’aquests premis.


Hi haurà 26 urnes, una per deixalleria. De totes les paperetes se n’extrauran dues de les quals en resultaran els guanyadors.Data de modificació: 24/05/2018 19:21:17