Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:47  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

FERNANDO ALONSO I EL CIRCUIT APROPEN LA FÓRMULA 1 ALS AFICIONATS

  • Alonso y De la Rosa al Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló

    Alonso y De la Rosa al Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló

6/5/2017

Una part dels beneficis obtinguts de la venda del paquet, que inclou entrada de tres dies pel Gran Premi i entrada gratuïta al Museo Fernando Alonso, es destinaran a la investigació de la seguretat vial infantil, a través de la Fundación Fernando Alonso.


Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya i el pilot Fernando Alonso, han llançat un paquet especial d’entrades per tal d’apropar la Fórmula 1 als aficionats. Així ho han anunciat conjuntament avui el propi pilot de McLaren i Vicenç Aguilera, president del Circuit, a les instal·lacions del Museo y Circuito Fernando Alonso (Astúries), acompanyats per Manuel Aviñó, president de la Real Federación Española de Automovilismo, i Pedro de la Rosa.

 

L'oferta, que té un preu promocional de 180 euros, inclou una entrada de tres dies a la Tribuna K del Circuit per assistir al FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2017 (12-14 de maig), a més d’accés gratuït al Museo Fernando Alonso, amb més de 270 peces úniques de la història esportiva del dues vegades Campió del Món de Fórmula 1. La promoció tindrà una validesa de cinc mesos, fins al dia 30 de setembre d'aquest mateix any.

 

A més a més, una part dels beneficis que s'obtinguin amb la venda d'aquest pack es destinaran a la Fundación Fernando Alonso, amb l'objectiu de recaptar fons per la recerca de la seguretat vial infantil.

 

L'adquisició d'aquestes entrades es podrà realitzar fins al dia 11 de maig, a través de la pàgina web del Circuit de Barcelona-Catalunya.

 Data de modificació: 11/05/2017 16:26:11