Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:01  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

NOU ESPAI SOCIOEDUCATIU A MONTMELÓ

  • Espai Socioeducatiu

    Espai Socioeducatiu

11/5/2017

Dilluns, 8 de maig, va entrar en funcionament el nouEspai Socioeducatiu de Montmeló (ESE), un servei municipal, d'atenció diària, que dóna suport als infants i joves -així com a les seves famílies- i vetlla pel desenvolupament de la personalitat, la socialització i l'adquisició d'aprenentatges bàsics.

 

Aquesta assistència s'adreça a infants i joves entre 6 i 16 anys que estiguin empadronats i escolaritzats al municipi i es du a terme les tardes de dilluns a divendres, de setembre a juliol, a l'espai d'intervenció socioeducativa situat a la planta baixa de l'edifici de l'antiga estació.

 

L'equip que treballa pel creixement integral dels infants i dels joves està format per dues persones especialitzades que ofereixen suport al desenvolupament de la personalitat, pautes educatives, atenció individualitzada i en grup, atenció familiar, treball en xarxa i amb la comunitat, reforç escolar i activitats d'esports, tallers, jocs i sortides.

 

Amb aquest nou servei disposem del recurs necessari per garantir l'atenció educativa i social  dels infants i joves entre 12 i 16 anys que s'ha anat detectant en els darrers anys.Data de modificació: 11/05/2017 15:50:26