Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:15  |  20/01/2022

Data i hora oficial

El temps

TROBADA COMARCAL DELS ALUMNES DE CATALÀ A LA GARRIGA

  • Trobada comarcal dels alumnes de Català a la Garriga. Grup de Montmeló

    Trobada comarcal dels alumnes de Català a la Garriga. Grup de Montmeló

  • Trobada comarcal dels alumnes de Català a la Garriga

    Trobada comarcal dels alumnes de Català a la Garriga

2/5/2017

Cada any es fa una trobada entre alumnes de català per a adults, aprenents i voluntaris lingüístics de la comarca, es tria una població del Vallès Oriental i fan una caminada per conèixer els voltants de la localitat escollida. Enguany el poble escollit ha estat la Garriga.


Aquest dissabte, 29 d'abril, es van reunir a prop de 300 persones a la Garriga per fer la ruta pel bosc del Malhivern d'uns cinc quilòmetres seguint una gimcana, després tornaren al poble pel Passeig fins arribar a l'espai preparat per fer el dinar tots plegats.

 

Per amenitzar la festa es va convidar al grup de Passaltpas que organitzaren uns quants balls tradicionals d'altres països i així la gent es posà a ballar. A continuació l'escola de música El Gremi feu un petit concert amb alumnes del seu centre, cantaren en anglès i català per engrescar tots els participants de la Trobada.


L'acte va cloure amb l'Hora dels adéus, una cançó de comiat de la Garriga i de la Trobada abans d'enfilar-se als autocars i tornar cadascú a la seva població. Val a dir que aquest acte fou tot un èxit de participació, acompanyat del bon temps i de les activitats organitzades.

 Data de modificació: 04/05/2017 13:07:57