Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:51  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

RUN THE TRACK, UNA CURSA FESTIVA EL DISSABTE DEL GRAN PREMI DE FÓRMULA 1

  • Run the track

    Run the track

2/5/2017

Els aficionats podran fer una volta al Circuit durant el  Formula 1 Gran Premio de España Pirelli 2017. La cursa a peu es disputarà el dissabte a les 20h, un dia abans del Gran Premi.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló). El Circuit de Barcelona-Catalunya organitza, amb la col·laboració del Diari Sport, una cursa corrent el dissabte previ a la cursa del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2017. Batejada com a ‘Run the track’, la cursa vol ser una activitat festiva per entretenir i fer gaudir el públic, a més de donar l’oportunitat de trepitjar l’asfalt el dia abans que es disputi la cinquena prova del Campionat del Món FIA de Fórmula 1.

 

A ‘Run the track’ hi està convidat tothom, limitat a 500 inscripcions, i també hi estan convidats tots els pilots, enginyers, mecànics, periodistes i organitzadors. Per tant, l’ambient serà el de l’autèntica Fórmula 1, en un traçat únic de 4.655 metres. En el moment de la cursa, a les 8 de la tarda, ja es coneixerà la graella de sortida del Gran Premi de diumenge.   

 

La línia de sortida serà a la recta principal del Circuit de Barcelona-Catalunya. Les inscripcions es poden aconseguir gratuïtament trucant al 93 571 97 00. El Circuit equiparà a tots els participants amb samarretes especials per l’ocasió que els inscrits podran recollir el mateix dissabte a la Taquilla 1 del Circuit, de 17 a 19h.

 

Una oportunitat única de córrer en el traçat dels millors pilots un dia abans d’una cursa de la millor competició de l’automobilisme al Circuit de Barcelona-Catalunya.Data de modificació: 04/05/2017 12:59:01