Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:00  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA PRIMERA GUANYADORA DEL POSA'T EN JOC DE MONTMELÓ

  • Primera guanyadora del Posa't en Joc

    Primera guanyadora del Posa't en Joc

29/4/2017

L'Oficina de Català i el supermercat Bonpreu Esclat han organitzat una activitat lúdica per als clients que s'acosten a comprar a les instal·lacions. Amb la idea que la llengua és un mitjà de comunicació que cal treballar-lo en qualsevol moment, s'ha col·locat una joc lingüístic a l'establiment de Montmeló perquè la gent, havent comprat, pugui participar-hi i endevinar el repte quinzenal.

 

Durant aquestes dues setmanes havien penjat el joc a prop de les caixeres, a l'entrada del supermercat. Era una frase feta que calia completar-la: QUI TÉ TEMPS, EL GAT PENTINA. Els participants havien de resoldre l'enigma (faltava la paraula GAT) i emplenar una butlleta que hi havia a la seva disposició mostrant la solució.

 

Transcorreguts els quinze dies, una mà innocent ha escollit i ja tenim una guanyadora. En aquesta ocasió la guanyadora s'ha emportat un petit lot de productes Bonpreu Esclat.


Ara ja tenim una nova proposta de joc, tenim una pregunta i tres possibles respostes. En aquesta ocasió preguntem què fan les granotes, bramulen? parrupegen? o rauquen? Si sabeu la solució, cal acostar-se al supermercat, llegir el nou enunciat del Posa't en joc i emplenar la butlleta amb la solució corresponent. D'aquí a quinze tornarem a tenim una nova persona guanyadora dels lots de Bonpreu Esclat.

 Data de modificació: 02/05/2017 18:56:47