Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:50  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

AQUEST DIUMENGE 30 D'ABRIL, MOU-TE PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE AL CIRCUIT

  • El padrins de l'edició d'enguany del "Mou-te per l'esclerosis múltiple"

    El padrins de l'edició d'enguany del "Mou-te per l'esclerosis múltiple"

23/4/2017

Mou-te per l'esclerosi múltiple ja té padrins

Els actors David Janer, Abel Folk, Frank Capdet i Clara Moraleda, el marxista olímpic Jesús Ángel García Bragado i el periodista esportiu Francesc Latorre han jugat una partida d’scalextric simbòlica per donar el tret de sortida a la 17a edició de la cursa Mou-te per l’Esclerosi Múltiple.

 

Organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), i amb el suport tècnic del Club d'Atletisme Montornès, el Circuit de Barcelona-Catalunya i la Federació Catalana d'Atletisme, l’esdeveniment solidari se celebrarà el pròxim diumenge 30 d’abril al Circuit de Montmeló amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre aquesta malaltia, que afecta actualment 7.000 persones a Catalunya. A la imatge, acompanyen els padrins Marga Iglesia, directora d'Operacions del Circuit de Barcelona-Catalunya, i Rosa Masriera, directora executiva de la FEM.

 

Recull el dorsal i la samarreta diumenge al Circuit

Els dorsals i samarretes del "Mou-te per l'esclerosi múltiple" es podran recollir el 30 d'abril a partir de les 8 del matí al Circuit de Barcelona-Catalunya. A més, tots els participants rebran el divendres 28 d'abril un correu electrònic amb el seu número de dorsal. Per recollir el dorsal no cal portar la inscripció, només amb el DNI serà suficient.

 Data de modificació: 27/04/2017 18:36:22