Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:15  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MÉS DE 2000 PARTICIPANTS A LES ACTIVITATS DEL BICIRCUIT FESTIVAL

  • Grup de ciclistes de Montmeló abans d'entrar a la pedalada popular del Circuit

    Grup de ciclistes de Montmeló abans d'entrar a la pedalada popular del Circuit

  • La regidora d'Esports, Ariadna Ojeda, a la bicicletada popular del Bicircuit

    La regidora d'Esports, Ariadna Ojeda, a la bicicletada popular del Bicircuit

24/4/2017

L’esdeveniment culmina la seva segona edició amb èxit d’inscripció i un ambient fantàstic durant tot el cap de setmana.


Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- La segona edició del BiCircuit Festival al Circuit de Barcelona-Catalunya ha registrat un gran èxit de participació, amb més de 2.000 ciclistes a la pista durant tot el cap de setmana. Les 24 Hores Madform BiCircuit, la Cavall d’Acer, la Marxa BTT BiCircuit, el Campionat del Món Brompton, les 3 Hores BTT BiCircuit, la Gran Fondo Barcelona-BiCircuit, la Pedalada Popular i les competicions de la Federació Catalana de Ciclisme han estat les proves reines de l’esdeveniment que ha organitzat el Circuit de Barcelona-Catalunya en un cap de setmana esplèndid amb la bicicleta com a única protagonista.

A les 24 Hores Madform BiCircuit, que ha comptat amb 77 equips participants i més de 400 integrants, l’equip “La ment és el límit – by Prototype” format pel duo Felipe Monteseirín i Marc Rusiñol s’ha imposat després de pedalar al Circuit de Barcelona-Catalunya durant tot un dia sencer.

El Poliesportiu Joaquim ‘Purito’ Rodríguez de Parets del Vallès ha estat l’escenari de la sortida de la Gran Fondo Barcelona-BiCircuit i de la Medio Fondo. Dos recorreguts de 163 i 132km que han passat pel Massís del Montseny, Osona, Monistrol de Calders i Collformic. En total, hi han competit més de 600 participants.

La Pedalada Popular ha aplegat més de 500 bicicletes arribades des de diferents municipis barcelonins. Tots els participants han pogut viure l’experiència de donar voltes al Circuit. Durant la pedalada, el Circuit ha organitzat una trobada amb els voluntaris de les proves de ciclisme dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992. També s’ha exposat la bicicleta del ciclista José Manuel Moreno, que va guanyar la medalla d’or en la prova del quilòmetre contrarellotge en aquells jocs.

Al pàdoc, el públic ha pogut gaudir durant tot el cap de setmana dels circuits que han organitzat la FCC i el Servei Català de Trànsit, on els més petits han pogut aprendre i pedalar, entre moltes altres activitats relacionades amb la bicicleta.

El BiCircuit Festival al Circuit de Barcelona-Catalunya ha culminat la seva segona edició amb un gran èxit de participació i un fantàstic ambient durant tot el cap de setmana.Data de modificació: 24/04/2017 18:23:05