Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:11  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ESPORT, SALUT, PATRIMONI I GASTRONOMIA PER AL DISSABTE NIT DEL DIA 29 D'ABRIL

21/4/2017

El mes de l'activitat física es tancarà el dia 30 amb l'activitat solidària "Mou-te per l'esclerosi múltiple" al circuit. Però la tarda nit anterior, les persones aficionades a caminar tenen una interessant caminada pels voltants de Montmeló que a més es complementarà amb una oferta cultural i gastronòmica.

La caminada vespertina serà una gran oportunitat per gaudir de l'entorn natural i paisatgístic i per a fer exercici físic de manera saludable i moderada. A això s'ha d'afegir que la caminada finalitzarà al Turó de Can Tac, al jaciment romà de Mons Observans, un lloc ideal per gaudir de la posta de sol.

A l'assentament, es realitzarà una visita guiada on s'explicarà la història d'aquest punt estratègic en l'època romana i com era aquest arquitectònicament, segons les troballes arqueològiques de la zona.

I per finalitzar l'activitat, totes les persones que ho desitgin, podran sopar al mateix Mons Observans, ja que s'instal·larà un Food Truck. Aquesta última activitat no va a càrrec de l'organització.

Recordem que el punt de partida de la caminada serà a la plaça de la Vila, a les 20 hores del 29 d'abril. S'aconsella portar llanterna o frontal.

Encara que l'activitat és gratuïta, per a un millor funcionament, l'organització realitza una inscripció on-line per tenir una previsió del nombre de participants. Les inscripcions comencen avui i es tanquel el dia 25 d'abril

 Data de modificació: 27/04/2017 20:13:30