Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:44  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ ES TORNARÀ A OMPLIR DE CORREDORS AMB EL PAS DE LA MITJA AQUEST DIUMENGE 23

  • Mitja Montornès

    Mitja Montornès

  • VII Concurs fotofràfic de la Mitja

    VII Concurs fotofràfic de la Mitja

17/4/2017

Els carrers de Montmeló s'ompliran durant unes hores, dels corredors i corredores que participaran a la 24a edició de la Mitja Montornès, aquest diumenge vinent de Sant Jordi.

Montmeló és el primer poble per on passarà la cursa, raó per la qual es pot gaudir de la cursa encara força agrupada. Això fa que l'espectacle sigui encara més vistós.

 

La Mitja arriba aquest diumenge 23 a la seva 24 edició com a darrera proba puntuable per la Challenge de la Diputació de Barcelona. El dissabte 22, com cada any des de fa ja 10 edicions, tindrà lloc la Mini Solidària, amb recaptació íntegra per la Creu Roja de Granollers. Recordar que Henkel donarà mig euro per inscrit a la Mitja i als 6km per la investigación del cáncer infantil a Sant Joan de Déu de Barcelona i que tots els beneficis de la Mitja es destinen al manteniment de l'escola i club d'Atletisme de Montornès.

 

 

VII Concurs fotofràfic de la Mitja

 

Dona tota la teva creativitat i participa en el VII concurs fotogràfic els dies 22 i 23 d'abril i aconsegueix premis en metàlics i lots de productes Henkel. Per saber com participar i veure les bases del concurs fes un clic al reglamentData de modificació: 20/04/2017 17:59:34