Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

18:45  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

22 i 23 D'ABRIL: CITA AMB EL BICIRCUIT FESTIVAL

 • Pedalada popular pel Circuit

  Pedalada popular pel Circuit

 • Bicircuit 2017

  Bicircuit 2017

 • Bicircuit 2017

  Bicircuit 2017

 • Bicircuit 2017

  Bicircuit 2017

20/4/2017

El proper cap de setmana, el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la segona edició d'aquest esdeveniment, amb entrada gratuïta.


Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El BiCircuit Festival torna el cap de setmana del 22 i 23 d’abril al Circuit de Barcelona Catalunya per viure dues jornades amb la bicicleta com a única protagonista. És, sense cap mena de dubte, l’esdeveniment ciclista global més important de Barcelona i Catalunya. En aquesta segona edició, el BiCircuit Festival es fa més gran i augmenta la seva envergadura amb vuit proves a pista i moltes activitats paral·leles dirigides a tots els públics, amb entrada gratuïta.

 

Aquest any, el BiCircuit tindrà més proves que mai: la Gran Fondo Barcelona, la Marxa BTT, les 24 Hores Madform, la Brompton WC, la Cavall d’Acer, les 3 Hores BTT, la Pedalada i els campionats de Catalunya de la Federació Catalana de Ciclisme. Totes elles amb el Circuit de Barcelona-Catalunya com a protagonista.

Totes les proves passaran pel Circuit en un cap de setmana on també se celebraran els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, que van tenir en el Circuit un punt de referència en la prova de ciclisme amb els 100km contrarellotge. Aquesta voluntat d’apropar-se al ciclisme no ha cessat des d’aleshores i ha acollit esdeveniments tan rellevants com el final de la Volta a Catalunya. L’any 2010, el vincle amb el ciclisme es va fer encara més estret, amb la creació de les tandes BiCircuit, oferint als ciclistes un escenari on entrenar amb bicicleta dos dies a la setmana, en un entorn amb les màximes condicions de seguretat i també d’exigència física. L’èxit de les tandes BiCircuit ha anat en augment al llarg dels anys, amb una mitjana de 4.000 usuaris anuals.

 

L’objectiu d’aquest festival és reunir a tots els amants de la bicicleta i fomentar l’esport saludable en família i amics. El cap de setmana té molts esperits, el competitiu, el de la diversió i, sobretot, el de la companyia i el bon rotllo. L’activitat a la pista es complementarà amb una dotzena d’activitats, totes elles relacionades amb la bicicleta perquè tothom en pugui gaudir gratuïtament.

 Data de modificació: 20/04/2017 17:25:38