Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:39  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ALUMNES DE L'INS MONTMELÓ VIATGEN A GALÍCIA DINS EL PROJECTE ERASMUS+

  • Alumnes de l'Institut del projecte Erasmus+

    Alumnes de l'Institut del projecte Erasmus+

20/4/2017

A principis del mes de maig alumnes de l'INS Montmeló viatjaran a Cambre, municipi de La Corunya, dins el projecte Erasmus+, Horizon to the future.

 

Aquest projecte, iniciat el curs 2015-2016, i amb una durada de tres cursos, hi participen, a més de Montmeló, quatre centres de secundària d'altres països: Alemanya, Finlàndia, Itàlia i Galícia.

 

Al llarg d'aquests tres cursos han tingut lloc jornades d’intercanvi entre professors i entre alumnes. En aquestes reunions s'han treballat diversos temes sobre l’educació en un sentit ampli: l’educació emocional, la mediació entre alumnes, com preparar el recorregut acadèmic i professional de l’alumne, l’educació permanent dels estudiants, etc.

 

Aquest projecte pretén despertar la curiositat dels alumnes pel món que els envolta i posar en marxa moltes de les habilitats que necessitaran al llarg de la seva vida. És una oportunitat pels nostres estudiants de conèixer altres realitats, altres maneres de fer i altres cultures. És també una ocasió immillorable per practicar idiomes de manera vivencial i per crear lligams amb d’altres joves europeus.

 

El projecte preveu un viatge a cada país amfitrió. Els primers a rebre els estudiants va ser Montmeló, després Finlàndia, Alemanya, ara arriba el torn de Galícia, a Cambre, i a principis del curs vinent, serà el torn d'Itàlia. 

 

L’objectiu d'aquest projecte, Erasmus+ és, a part de l’anglès, l’aprenentatge per part dels alumnes d’altres aspectes no tant acadèmics però útils per la seva vida després de l’escola: el seu recorregut formatiu després de l’educació obligatòria, la resolució de conflictes, l’educació emocional, etc.Data de modificació: 24/04/2017 18:02:42