Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:24  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

PRESENTADA LA 24a MITJA MONTORNÈS-MONTMELÓ-VILANOVA-LA ROCA

  • Presentació de la 24a Mitja

    Presentació de la 24a Mitja

8/4/2017

Dimecres dia 5 d’abril a la tarda, al Centre Cultural de Vilanova del Vallès, va tenir lloc la presentació de la Mitja 2017, la 24ªedició, les curses i actes relacionats.
 
L’acte va comptar amb la presència dels alcaldes de Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo; de Montmeló, Antoni Guil; de Montornès del Vallès, José A.Montero, y de La Roca del Vallès, Albert Gil, del Vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, de patrocinadors, col·laboradors...fins completar una seixantena de convidats que, un any més, no van voler perdre’s la presentació de la Mitja.
 
Els parlaments oficials van comptar amb la intervenció de David Sánchez Vallecillos, ambaixador i col·laborador de l’Hospital sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil, organització que es beneficia aquesta edició de l’aportació solidària que Henkel farà per cada inscrit a la Mitja i als 6km. Sánchez va parlar de la problemàtica que suposa que es prioritzin els recursos d’investigació i recerca pels casos de càncer en adults i que les ajudes solidàries com la de la Mitja o la de l’associació Pulseras Candela que ell mateix presideix són les que mantenen l’empenta de la investigació del càncer infantil.
 
Per aquesta edició, la Mitja estrena data: 23 d’abril. Aquesta coincidència de dates entre la Diada de Sant Jordi i la Mitja 2017 va ser destacada al parlament de l’alcaldessa de Vilanova, Yolanda Lorenzo, i serà l’eix de gran part de les activitats culturals i d’animació que envolten la Mitja de Montornès.
 


Data de modificació: 19/04/2017 12:48:24