Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:59  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA MINI TORNA A SUPERAR ELS 300 PARTICIPANTS

  • Minimarató 2017

    Minimarató 2017

  • Minimarató 2017

    Minimarató 2017

5/4/2017

La edició d'enguany de la ja clàssica prova escolar d'atletisme, coneguda per "La Mini", gairebé bat el rècord de participants. Van ser 303 inscrits en les 12 proves que es van realitzar durant el matí del passat diumenge 2 d'abril. El record absolut està en 304 inscrits.

 

Escolars des de P4 fins a categoria infantil van participar en les diferents curses, cadascuna d'elles amb la distància adaptada a l'edat i característiques dels participants. La novetat d'enguany va ser la cursa de pares i fills. El bon temps per a la pràctica de l'atletisme i les ganes de participació dels més petits, van ser la clau perquè la jornada resultés tan reeixida.

 

Al final de la prova, tots els participants van tenir la seva recompensa en forma de lot de regals i alguns d'ells fins i tot van ser premiats amb diplomes i medalles que van ser lliurades per una nombrosa representació de regidors i regidores del consistori.

 

La minimarató escolar, que arribava enguany a la 8a edició, tancava els actes esportius del primer cap de setman d'abril, mes de l'activitat física a Montmeló. Les activitats esportives van començar el dissabte 1 d'abril a mb una caminada i el mateix diumenge amb una final comarcal de rítmica al pavelló poliesportiu.

 

Les activitats esportives ontinuaran durant tot el mes d'abril a la nostra localitat. Consulteu l'agenda d'activitats clicant aquíData de modificació: 06/04/2017 19:23:32