Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:52  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

DIUMENGE 15 D'ABRIL, 4t APLEC DE LA SARDANA DE MONTMELÓ

  • 4t Aplec de la Sardana de Montmeló - Cartell

    4t Aplec de la Sardana de Montmeló - Cartell

  • 4t Aplec de la Sardana de Montmeló - Programa

    4t Aplec de la Sardana de Montmeló - Programa

13/4/2018

L'Ajuntament  i la Comissió de l'Aplec celebraran diumenge 15 d'abril, la quarta edició de l'Aplec de la Sardana a Montmeló, que tindrà lloc als jardins de la Torreta.

 

L'Aplec començarà a  les 11 del matí, amb l'actuació de les cobles Ciutat de Girona i Jovenívola de Sabadell, per continuar amb un dinar de germanor. A la tarda, a les 16 hores, la trobada serà amenitzada per les cobles Ciutat de Girona, Jovenívola de Sabadell i La Principal del Llobregat.

 

La qualitat i exigència del programa de l'Aplec de Montmeló gaudeix a hores d'ara de prestigi entre el món sardanista, gràcies a la feina de l'equip de la comissió que organitza l'esdeveniment i, molt especialment, a la experiència i saviesa d'Àngel Capdeferro, un expert en confecció de programes.


En aquesta quarta edició a més hi haurà una Sardana d'estrena dedicada a Montmeló del Mestre Jaume Cristau, amb el nom de "Montmeló en dansa".

 

Recordem que a l'hora del dinar es farà una arrossada de germanor i s'han programat visites gratuïtes a Mons Observans  per a què el públic assistent pugui gaudir d'aquest jaciment arqueològic. El tiquet del dinar costa 12€ i inclou amanida, arròs, beguda i postres.

 

Per a gaudir de les visites i l'arròs de germanor cal enviar un correu electrònic a:Data de modificació: 15/04/2018 12:16:21