Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

07:47  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

PRESENTADA OFICIALMENT LA SISENA EDICIÓ DE L'ESPÍRITU DE MONTJUIC

 • Espíritu de Montjuic

  Espíritu de Montjuic

 • Espíritu de Montjuic

  Espíritu de Montjuic

 • Espíritu de Montjuic

  Espíritu de Montjuic

 • Espíritu de Montjuic

  Espíritu de Montjuic

4/4/2017

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà el proper cap de setmana un dels esdeveniments de motorsport històric més importants d’Europa.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- La sisena edició de l'Espíritu de Montjuïc, el revival de l'esport del motor pioner a l'Estat, ha donat el tret de sortida oficial aquest matí amb una presentació celebrada a l’Hotel Primero Primera de Barcelona. Així, es dóna inici a una de les setmanes més nostàlgiques de l’any, on es podran veure al Circuit de Barcelona-Catalunya diverses curses del nivell del Gran Premi Espíritu de Montjuïc de Fórmula 1 històrica o el FIA Masters Historic Sports Car Championship, i gaudir d’un atractiu programa d’activitats al pàdoc per al públic general.

 

A més a més, també se celebrarà el campionat holandès de Turismes i GT de 1947 a 1965 i els Masters pre-66 Touring Cars. Aquest any, a més a més, prendran una especial rellevància les denominades 3 Hores de Barcelona-Trofeu Javier del Arco, que rememoraran les múltiples curses de resistència que van tenir com a marc Montjuïc.

 

A l’acte de presentació d’aquest matí, han assistit el màxim responsable d’Escudería Targa Iberia i organitzador de l’esdeveniment, Jesús Pozo; el president del Circuit, Vicenç Aguilera; el director general del Circuit, Joan Fontserè i pilots de la talla de l’històric Luis Pérez-Sala i d’Andy Soucek.

 

Pozo ha destacat l’èxit que suposa l’organització: “Vam començar l’any 2011 sense moltes expectatives i la sorpresa va ser molt gran. Sis anys després, ens hem consolidat i Espíritu de Montjuïc és un dels esdeveniments més importants a Europa”. També ha volgut subratllar tant la intensitat de l’activitat que es portarà a terme a la pista com al pàdoc durant el cap de setmana. “La intenció és convertir el cap de setmana en un esdeveniment per a tots, tant aficionats com públic general i, en aquest sentit, la bona relació amb el Circuit, ho ha facilitat tot”.

 

Fontserè, per la seva banda, s’ha mostrat agraït per la confiança i pel retorn de l’esdeveniment al Circuit. “És una bona notícia tenir un producte amb aquesta essència social que ens permeti compartir la passió i amor pels esports de motor”. Així, ha destacat la bona feina que es fa per poder aconseguir que el Circuit sigui un lloc versàtil, en tant que es transforma quasi cada cap de setmana per acollir esdeveniments molt diversos. “Tots aquest 25 anys de treball al Circuit permeten tenir una base molt sòlida, dinàmica i versàtil. Amb Espíritu de Montjuïc busquem un esdeveniment que rememori el passat però mantingui un vincle amb el present”.

 

Amb l’objectiu de convertir el cap de setmana en una festa, el pàdoc es vestirà amb tot d’activitats que rememoraran les èpoques clàssiques de la Fórmula 1 i del motorsport. Divendres donarà inici l’activitat a pista amb les respectives sessions d’entrenament i dissabte i diumenge tindran lloc les diferents competicions.

 

 

SI ETS DE MONTMELÓ, TENS UN 2X1 EN EL PREU DE L'ENTRADA

 

Les entrades per gaudir d’Espíritu de Montjuïc es poden adquirir a www.circuit.cat a partir de 25 euros. Aquest any, per a les persones empadronades a Montmeló, l'escuderia Targa Iberia, organitzadora de l'esdeveniment,  a la taquilla us ofereix un descompte del 2 x 1 en el preu de l'entrada, presentant el DNI.

 

Al marge de les curses pròpies del circuit, l'activitat es viurà al pàddoc, amb activitats per a tota la família i aficionats, amb un "village" ple d'stands i botigues, amb samarretes, roba vintage, antiguetats, relotges, ..., peces de recanvi per a clàssics i esportius, miniatures, col·leccionisme, ... i fins i tot, vehicles clàssics en venda.

 

El gran revival Esperit de Montjuic se celebrarà en el Circuit de Barcelona-Catalunya del 7 al 9 d'abril. Un cap de setmana diferent per a tots els públics, on podreu gaudir d'un autèntic museu de la competició i de l'automobilisme en viu, que té lloc un cop a l'any en el Circuit de Catalunya-Barcelona.

 

 

 Data de modificació: 05/04/2017 20:48:53