Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:08  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L'AJUNTAMENT AMB LA CIUTADANIA: NOUS SERVEIS I HORARIS D'ATENCIÓ AL PÚBLIC A PARTIR D'ABRIL

  • Nous serveis i horaris d'atenció al públic

    Nous serveis i horaris d'atenció al públic

31/3/2017

Amb la finalitat d'optimitzar les tasques d'atenció directa, l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Montmeló, ha modificat lleument l'horari d'atenció al públic. D'altra banda, l'Ajuntament crea una Oficina Local d'Habitatge pròpia, amb l'assessorament del Consell Comarcal del Vallès Oriental. A continuació us informem dels nous horaris i serveis d'aquestes Oficines, així com de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor.

 

OAC - OFICINA D’ATENCIÓ A LA CIUTADANIA
Des de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, atenem, informem i prestem serveis en relació a l’administració municipal i el municipi.
Atenem els usuaris de forma personalitzada, dedicant el temps necessari per resoldre la gestió. Utilitzem un llenguatge clar i senzill per facilitar la realització dels tràmits.

  • Matins de dilluns a divendres, de 8 a 14 h
  • Tardes dimarts i dijous, de 16 a 18.30 h (excepte juliol i agost)

 

OMIC - OFICINA MUNICIPAL D’INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR
L'Oficina municipal d'informació al consumidor (OMIC) és un servei municipal d'atenció directa i gratuïta d'ajuda als consumidors en la defensa dels seus drets per mitjà de la informació prèvia, l'assessorament i la recepció de reclamacions en temes de consum.

  • Tardes dimarts i dijous de 16 a 19 h primer dissabte de mes de 10 h a 13 h (excepte juliol i agost)

 

OLH - OFICINA LOCAL D’HABITATGE
L’Oficina Local d’Habitatge de Montmeló, és un nou servei que es posa en marxa a partir d’aquest mes d’abril i té la voluntat de concentrar en un únic espai totes les consultes i peticions vinculades a l'habitatge. D’aquesta manera, l’Ajuntament oferirà serveis i informació, així com tramitacions d’ajuts, programes i assessorament, en matèria d’habitatge.

  • Tardes dimarts i dijous de 16 a 18.30 h (excepte juliol i agost)


Data de modificació: 31/03/2017 18:03:29