Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:53  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ABRIL, MES DE L'ACTIVITAT FÍSICA A MONTMELÓ

  • Abril, mes de l'activitat física a Montmeló

    Abril, mes de l'activitat física a Montmeló

31/3/2017

Per vuitè any consecutiu el Pla d'Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) celebra el Dia Mundial de l'Activitat Física el dia 6 d'abril, amb l'objectiu de difondre el missatge acumuleu 30 minuts d'activitat física cada dia. Aquest any el lema és Gent Activa, Gent Feliç.

Amb aquesta premissa, l'Àrea d'Esports, en col·laboració amb l'Àrea de Salut de l'Ajuntament de Montmeló,  el Circuit de Barcelona-Catalunya i entitats esportives locals, ha decidit elaborar un programa d'activitats per a promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar, així com per remarcar els efectes beneficiosos d'aquesta pràctica sobre l'esfera emocional, tot acumulant 30 minuts d'activitat física cada dia en adults i gent gran, i 60 minuts en infants i adolescents.

La campanya es durà a terma durant tot el mes d'abril i va dirigida al 100% de la població, amb activitats de tot tipus i per a tots els públics. Des de l'administració local, volem que aquest programa sigui l'inici d'una petita revolució de l'activitat física, que arrenqui des de les escoles, per tenir una societat més activa i més feliç. El programa és molt transversal i inclou activitats que ja es venien organitzant anualment per aquestes dates: com és el cas de la competició de rítmica, la Mitja Montornès, la Mini, el Bicircuit i el Mou-te per l'Esclerosi, amb altres activitats creades específicament per a l'ocasió; com dues caminades i una xerrada sobre els beneficis de l'activitat física.

En aquest projecte també s'hi han involucrat entitats esportives: La secció d'handbol de la PBM organitza un torneig d'handbol al carrer i el Club Karate farà un taller de defensa personal. A més destacar que hi haurà portes obertes en el Pavelló Poliesportiu i que les persones interessades en practicar un esport per primera vegada, podran participar en els entrenaments de diferents clubs i descobrir els beneficis de la pràctica esportiva en equip.

Les activitats s'obren amb una caminada per l'Anella Verda, amb la final comarcal de Rítmica i amb la Minimarató escolar; tot aquest primer cap de setmana d'abril. I es tancarà amb les diferents curses que s'organitza el Circuit amb motiu de la campanya solidària de Mou-te per l'Esclerosi Múltiple.

Comença d'aquesta manera, un mes d'allò més actiu que a més de ser el mes dels llibres i de les vacances de Setmana Santa, aquest any serà també el mes de l'activitat física per a la ciutadania de Montmeló.

 

Decàleg de la Gent Activa, Gent FeliçData de modificació: 05/04/2017 17:06:09