Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:18  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

TORNA LA RÍTMICA AMB UNA NOVA FINAL COMARCAL

  • Rítmica a Montmeló (foto: Domingo López)

    Rítmica a Montmeló (foto: Domingo López)

  • Rítmica a Montmeló (foto: Domingo López)

    Rítmica a Montmeló (foto: Domingo López)

27/3/2017

Si el passat diumenge 5 de març es celebabra el segon Trofeu de rítmica Vila de Montmeló, aquest proper diumenge 2 d'abril, el pavelló de Montmeló tornarà a ser la seu escollida un any més per a realitzar la Final Comarcal del Vallès Oriental de Gimnàstica Rítmica.

 

Més de 100 competidores de les diferents modalitats de rítmica, passaran per la moqueta de la pista municipal amb l'objectiu de classificar-se per la final territorial. La matinal de rítmica començarà a les 10 hores. Les categories que disputen aquesta prova van des de prebenjamí fins a cadet.

 

El MAR (Montmeló Associació de Rítmica), que és el club organitzador, compta amb un bon nivell i està esperançat en poder classificar al major nombre de nenes per a la competició territorial. Els organitzadors esperen tenir una gran afluència de públic i desitgen que aquesta final comarcal sigui, com totes les anteriors edicions, l'aparador ideal per mostrar el progrés de les petites gimnastes de Montmeló.Data de modificació: 30/03/2017 17:07:47