Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:47  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

SI TENS UNA CLÀUSULA SÒL, RECLAMA A LA TEVA ENTITAT BANCÀRIA

  • Xerrada a la Sala de la Concòrdia sobre clàusules sòl

    Xerrada a la Sala de la Concòrdia sobre clàusules sòl

  • Preguntes més freqüents sobre clàusules sòl

    Preguntes més freqüents sobre clàusules sòl

26/3/2017

El passat 17 de març, un representant d'ADICAE (Associació d'impositors de Bancs i Caixes d'Estalvis de Catalunya) va realitzar una xerrada-col·loqui a la Sala Polivalent, per aclarir tots els possibles dubtes sobre les clàusules sòl.

La ponència va ser molt interessant i les persones assistents va obtenir molta informació i van realitzar moltes consultes aclaridores sobre un tema tan actual i que afecta moltíssima gent.

De tot el parlat a la xerrada, el concepte principal que més es va repetir el representant d'ADICAE va ser "si tens o has tingut una clàusula sòl, reclama a l'entitat bancària corresponent que et revisi la hipoteca i que et torni els diners corresponents. El procediment i sobre tot el resultat per aconseguir-ho pot ser diferent, depenent del cas i del banc a què es reclama. El més recomanable és consultar amb professionals o amb associacions de consumidors per tal que et facin una valoració particular del teu cas".

La situació actual és propícia per a la devolució dels diners per part de les entitats financeres, encara que no en tots els casos. L'Ajuntament obre el mes vinent l'Oficina Local d'Habitatge de Montmeló, on t'oferiran informació sobre aquest tema i d'altres, relacionats amb l'habitatge.

L'horari d'atenció al públic de l'OLH serà, dimarts i dijous, de 16 a 18,30 hores.

 Data de modificació: 29/03/2017 15:14:34