Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:44  |  28/05/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CAMPIONAT DEL MÓN FIA DE RALLYCROSS COMENÇA AQUEST CAP DE SETMANA A BARCELONA

  • BarcelonaRX

    BarcelonaRX

  • BarcelonaRX

    BarcelonaRX

  • BarcelonaRX

    BarcelonaRX

27/3/2017

El BarcelonaRX són dos dies amb més de 80 curses, supercars de 600cv, fan zone, accés obert al pàdoc, figures com Block, Loeb o Solberg, xou Monster i molt més.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Campionat del Món FIA de Rallycross s'aferma en el Circuit de Barcelona-Catalunya. Per tercera ocasió –i de manera consecutiva- el mundial de motor amb més creixement estarà present aquest cap de setmana al traçat internacional barceloní.

 

Els dies 1 i 2 d'abril, el focus principal del Circuit estarà situat a la zona de l'estadi, on es troba un traçat creat especialment per a aquesta modalitat esportiva que combina en un recorregut d'aproximadament 1 quilòmetre trams d'asfalt, uns altres de terra i un espectacular salt. Allà, més de 60 pilots s'enfrontaran al llarg del cap de setmana en més de 80 curses diferents, corresponents al WorldRX, EuroRX i a l'Europeu de TouringCar.

 

Però més enllà de la competició, el World RX de Barcelona ofereix més activitats a tots els assistents. Per començar, es tracta d'un campionat molt proper al públic, que permet els espectadors passejar lliurement pel pàdoc sense necessitat de comprar una entrada extra. Així, tots els que ho desitgin poden acostar-se a veure des de primera línia com treballen els equips del mundial, fer fotos dels cotxes, veure els pilots de prop, etc. A més, tots dos dies es prepara una sessió d'autògrafs al pàdoc, pel qual l'accés per fer-se fotos amb les grans figures i endur-se aquest fantàstic record a casa és molt fàcil.

 

També, el Campionat del Món FIA de Rallycross inclou una fan zone amb botigues i marques del sector, un espai Monster on se celebra el Monster Rig Riot (xou amb pilots Monster i en què es repartiran alguns regals). I a la pista, també es podrà gaudir d'un espectacle de cotxes de ral·li clàssics, veure al pilot californià Casey Currie amb el seu Monster Truck o una driver’s parade amb cotxes de llegenda.

 

Tot això és possible amb unes entrades a un preu molt econòmic des de 25€, que a més també ofereixen packs especials per a grups d'amics i famílies. La compra d'entrades fins al 31 de març permet estalviar més de 15€.Data de modificació: 29/03/2017 13:54:36