Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:18  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL BARCELONA-RX MÉS SOLIDARI QUE MAI

  • El BarcelonaRX més solidari que mai

    El BarcelonaRX més solidari que mai

  • El BarcelonaRX més solidari que mai

    El BarcelonaRX més solidari que mai

24/3/2017

Per tercer any, el BarcelonaRX col·laborarà amb l'entitat FEDAIA que treballa amb nens i nenes en risc d'exclusió social. 200 nens i nenes podran veure en directe la prova al Circuit.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El World RX de Barcelona tornarà a repetir per tercer any consecutiu una acció solidària amb l'entitat FEDAIA. Aquest any, s'ha duplicat la xifra de nens i nenes que hi participaran, i en seran un total de 200. Tots ells estan en risc d'exclusió social i gràcies a aquesta col·laboració poden gaudir d'un dia en el Campionat del Món FIA de Ral·licross al Circuit de Barcelona-Catalunya. L'activitat també està coordinada per Drive For Live, l'entitat que dirigeix ​​les accions socials del Campionat.

 

Des de l'organització s'ha creat un tour d'un dia perquè tots aquests joves puguin conèixer tots els detalls de la prova i del Circuit. Una volta pel pàdoc on podran conèixer a algunes de les estrelles del campionat, fer-se alguna foto amb ells i endur-se a casa de record tots els autògrafs que vulguin. Visitaran la fan zone, on estaran ubicades tot un seguit de botigues relacionades amb el món del motor i altres activitats. I a més, de regal, una samarreta especial del Campionat i Drive For Live.

 

FEDAIA és una plataforma que agrupa diferents entitats que treballa amb infants, joves i famílies en situació en risc d'exclusió social o desemparament. Nascuda el 1996, atenen més de 100.000 menors i 35.000 famílies mitjançant serveis en l'àmbit de l'acció social, educació, formació pre-laboral i salut.

 Data de modificació: 29/03/2017 13:44:26