Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:44  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

CAMINADA POPULAR PER L'ANELLA VERDA

29/3/2017

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat Física que es celebra el dia 6, l'Ajuntament de Montmeló ha triat l'abril com a més de l'activitat física i sota el lema Gent Activa, Gent Feliç ha preparat un seguit d'activitats.

Comencem el mes de l'activitat física i el comencem amb una caminada per l'Anella Verda aquest dissabte dia 1 d'abril. Aquesta activitat està organitzada des de l'àrea de Salut i en col·laboració amb l''àrea d'Esports de l'Ajuntament de Montmeló.

Es tracta de fer una caminada tranquil·la, familiar i saludable a través dels camins que circumval·len la zona de Can Cabanyes i el Circuit de Velocitat. El punt de trobada i sortida de la caminada serà a les 9.30 hores, a la plaça de la Vila. És un recorregut senzill, proper i vàlid per a totes les edats.
Tot el camí està marcat amb el logotip de l'Anella que representa les potes d'un ocell, envoltat per un cercle o anella. La totalitat del recorregut és de 6,4 km. Es recomana que les persones interessades a participar en la caminada s'inscriguin per mail a salut@montmelo.cat o per telèfon: 93 572 00 00 (100).

Els amants de les caminades descobriran una zona natural amb molta varietat paisatgística. L'Anella Verda s'emmarca dins l'espai natural de Can Cabanyes i es perllonga fins al polígon del Congost de Granollers. Alguns dels espais a tenir en compte són els diferents boscos del Circuit, la bassa de Can Cabanyes i tot el tram del corredor fluvial del Congost.

Al llarg del passeig es podrà observar l'aiguamoll de Can Cabanyes amb la zona de canyís i les diferents espècies d'ocells i amfibis. Un altra zona sorprenent són els diferents boscos que separen el Circuit de la carretera i que és una zona que s'ha conservat des d'abans de la construcció de la instal·lació esportiva. I finalment es recorrerà el camí del riu Congost, un corredor natural i ecològic que permet el moviment de la fauna entre la serralada i el mar.

 

Inscripcions:Data de modificació: 29/03/2017 18:31:09