Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:38  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'ESPECTACLE CLAUDIA, SORPRÈN AL PÚBLIC DE MONTMELÓ

  • Claudia, de la Cia. La Conquesta del Pol Sud

    Claudia, de la Cia. La Conquesta del Pol Sud

  • Claudia, de la Cia. La Conquesta del Pol Sud

    Claudia, de la Cia. La Conquesta del Pol Sud

23/3/2017

Gairebé un centenar d'espectadors van poder gaudir el passat 11 de març del espectacle Claudia, a la Sala Polivalent de Montmeló. El públic va sortir molt satisfet especialment amb el muntatge artístic de l'espectacle teatral.

 

L'obra era un recorregut documental a través de com viu la protagonista el fet de descobrir que és filla de desapareguts argentins. Tot el text està narrat en primera persona o bé pels periodista que van conèixer a Clauia i que la van ajudar a fer aquest periple.

 

L'extraordinari d'aquesta obra és que la protagonista i actriu és la mateixa Claudia Victòria Poblete. Per fer més versemblant i proper el que es narra, l'escenari es converteix en una pantalla gegant que barreja de manera molt subtil imatges gravades durant l'estada a l'Argentina dels periodistes i actors de la companyia La Conquesta del Pol Sud, amb imatges d'arxiu dels moments històrics i socials que narra l'obra i també es projecta en directe imatges del relat de Claudia en aquest mateix moment. Tot això manté al públic en un extrany estat d'atenció i fa que el ritme de l'obra sigui sempre sempre constant i molt viu.

 

Claudia, de la companyia La Conquesta del Pol Sud, és sens dubte, una de les més grates sorpreses que el públic amant del teatre de qualitat pot veure avui en dia en els escenaris del país.Data de modificació: 27/03/2017 14:26:54