Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:20  |  20/04/2021

Data i hora oficial

El temps

TORNEN ELS CASTELLS A MONTMELÓ

  • Assaig dels Manyacs a la Polivalent de Montmeló

    Assaig dels Manyacs a la Polivalent de Montmeló

  • Assaig dels Manyacs a la Polivalent de Montmeló

    Assaig dels Manyacs a la Polivalent de Montmeló

24/3/2017

La colla castellera dels Manyacs de Parets van realitzar un assaig el passat divendres 17 de març a la Sala Polivalent de Montmeló. L'Objectiu de la colla veïna era donar a conèixer el món dels castells als aficionats i aficionades de Montmeló que es van acostar a veure'ls.

 

El cap de colla dels Manyacs va anar explicant cadascuna de les tècniques que es feien servir per aixecar correctament un castell o un pilar. Als 60 castelers de parets es van unir alguns voluntaris de Montmeló que van passar a formar part de la colla durant unes hores.

 

L'assaig va comptar amb la presència de Vicenç Pellicer, fundador i cap de colla dels Castellers de Montmeló entre 1978 i 1983. El regidor Albert Montserrat va participar de l'assaig de manera activa.

 

La colla veïna no descarta tornar a realitzar un altre assaig a Montmeló i si l'activitat té més èxit, podrienn convertir Montmeló en plaça castellera i que pugui acollir competicions de la temporada de castells en què participin els Manyacs.Data de modificació: 27/03/2017 12:59:53