Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:41  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT REPTA ELS CICLISTES A BATRE EL RÈCORD DEL TRAÇAT EN BICICLETA

  • Bicircuit

    Bicircuit

  • Cartell del Bicircuit

    Cartell del Bicircuit

19/3/2017

L’acció tindrà lloc el 24 de març, un mes abans de la celebració del BiCircuit Festival 2017.


Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya obrirà el traçat durant el proper 24 de març a la tarda per tal que tots els amants de la bicicleta, aficionats al ciclisme o públic en general, puguin establir un nou rècord de temps del traçat BiCircuit, el qual té una distància de 4.745 metres i un desnivell positiu de 53,87.

L’acció serà una bona prèvia de la celebració de la segona edició del BiCircuit Festival 2017, que tindrà lloc un mes després, durant els dies 22 i 23 d’abril. Es tracta de fer encara més atractiu el programa del Festival i proporcionar una oportunitat a tots aquells que vulguin intentar establir el primer temps rècord oficial sobre les dues rodes de la bicicleta.

Tots els inscrits a la competició Gran Fons Barcelona BiCircuit podran accedir gratuïtament presentant l’e-mail d’inscripció a l’accés principal del Circuit. Precisament, per als participants a la Gran Fons, l’esdeveniment representarà una oportunitat per a poder entrenar l’últim tram cronometrat de la cursa oficial del mes d’abril en el marc del BiCircuit Festival.

El preu de les inscripcions per a la resta de participants serà de 5 euros i també seran vàlids els abonaments de les tandes BiCircuit. L’entrega de xips començarà a les 18 hores al pàrquing In2 i mitja hora més tard, a les 18:30, tindrà lloc l’inici de l’esdeveniment, que durarà dues hores.

 

 

El BiCircuit Festival 2017 oferirà diverses activitats sobre Dona, Ciclisme i Esport

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà durant la celebració del BiCircuit Festival 2017, el 22 i 23 d’abril, diverses activitats que giraran a l’entorn de l’Esport i Ciclisme en clau de Dona. Organitzades per l’empresa Illa Activa, l’objectiu serà apropar les dones coneixement divers sobre aspectes relacionats específicament amb el món del ciclisme femení i l’esport en general.


Així, es començarà amb la presentació de la bicicleta LIV, dissenyada exclusivament per a dones, i es continuarà amb altres propostes com una xerrada sobre Psicologia en l’esport, un taller de nutrició esportiva, un clínic de mecànica bàsica i una taula rodona on participaran dones inscrites a les competicions 24h Madform i 3 Hores BTT, ambdues incloses dins del calendari de competicions del BiCircuit Festival. A més a més, també s’organitzarà un taller d’estiraments específics per a ciclistes.

Les activitats, tot i que estan orientades a la dona, seran obertes a tot el públic que hi vulgui assistir i conèixer una mica més sobre el ciclisme i l’esport femení. Durant tot el cap de setmana també es podrà obtenir informació sobre guies i rutes amb bicicleta, tant pel que fa a MTB com a la Carretera.

 Data de modificació: 23/03/2017 20:16:27