Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:01  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ESPERIT DE MONTJUIC: SI ETS DE MONTMELÓ, TENS UN 2X1 EN EL PREU DE L'ENTRADA

  • Espíritu de Montjuic

    Espíritu de Montjuic

28/3/2017

Esperit de Montjuic és un espectacle per a tots els públics, per passar un cap de setmana diferent, donant un pas màgic al passat i gaudint, no sols dels vehicles de cursa i clàssics que ens van fer sommiar, sinó d'un munt d'activitats  i espectacles que faran gaudir a tothom, amb les atracions, jocs, música i activitats d'aquella època.

 

I, aquest any, per a les persones empadronades a Montmeló, l'escuderia Targa Iberia, organitzadora de l'esdeveniment,  a la taquilla us ofereix un descompte del 2 x 1 en el preu de l'entrada, presentant el DNI.

 

Al marge de les curses pròpies del circuit, l'activitat es viurà al pàddoc, amb activitats per a tota la família i aficionats, amb un "village" ple d'stands i botigues, amb samarretes, roba vintage, antiguetats, relotges, ..., peces de recanvi per a clàssics i esportius, miniatures, col·leccionisme, ... i fins i tot, vehicles clàssics en venda.

 

El gran revival Esperit de Montjuic se celebrarà en el Circuit de Barcelona-Catalunya del 7 al 9 d'abril. Un cap de setmana diferent per a tots els públics, on podreu gaudir d'un autèntic museu de la competició i de l'automobilisme en viu, que té lloc un cop a l'any en el Circuit de Catalunya-Barcelona.

 Data de modificació: 05/04/2017 19:00:58