Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:06  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ELS RIUS A LES TEVES MANS

  • Els rius a les teves mans

    Els rius a les teves mans

  • Campanya  "Els rius a les teves mans"

    Campanya "Els rius a les teves mans"

5/8/2017

El Consorci Besòs Tordera va presentar aquestacampanya de pedagogia i conscienciació adreçada a la ciutadania, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, a finals de març.

 

“L’objectiu d’aquesta iniciativa és implicar la ciutadania en el seu conjunt en el correcte manteniment i en la preservació dels rius i els seus entorns”, va explicar el president del Consorci, Sergi Mingote a la presentació de la campanya. “Gràcies a les estacions depuradores d’aigües residuals (EDAR) i a la xarxa de col·lectors hem passat de rius morts a rius vius, on ara la gent passeja, fa esport i vida, i això també està ocasionant noves problemàtiques que, entre tots, hem d’erradicar”.

 

La campanya posa l’accent en diferents problemàtiques i actuacions, unes que fem des de casa i d’altres quan estem als entorns fluvials, que s’han d’evitar per millorar l’estat dels nostres rius, i ho fa amb un to divertit, original i fresc. 

 

Per fer virals els conceptes claus d’aquesta campanya s’han dissenyat 9 cartells i 5 breus vídeos on es recullen totes aquestes actuacions que fem incorrectament. Amb l’objectiu que aquests missatges, directes i senzills, arribin a tota la ciutadania s’han plantejat diverses vies, si bé les xarxes socials hi jugaran un paper destacat.

 

També s'ha posat en marxa un nou bloc (blog.besos-tordera.cat), des d'on es pot accedir, veure i compartir tot aquest material gràfic i audiovisual. El bloc també ofereix informació d'interès sobre altres activitats i actes organitzats pel Consorci.

 

Des de l'Ajuntament de Montmeló recolzem plenament aquesta campanya i volem fer valdre tots els seus objectius, especialment durant l'estiu, època en la qual els nostres rius són més transitats per les persones que practiquen runnig, ciclisme, o que simplement passegen.

Conviure amb els elements naturals que tenint al nostre voltant de la manera més sana i natural possible. És de gran benefici per la flora, la fauna i per la salut de les persones d'aquell lloc. Respectem els nostres rius.

 

  • La campanya té com a hashtag #elsriusalestevesmans

 Data de modificació: 10/08/2017 08:39:30