Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:37  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

ELS FORMULA ONE TEST DAYS MÉS SOLIDARIS

  • Formula One Test Days

    Formula One Test Days

  • Formula One Test Days

    Formula One Test Days

  • Formula One Test Days

    Formula One Test Days

17/3/2017

Durant les dues setmanes dels Tests de Fórmula 1, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha organitzat i col·laborat en activitats solidàries amb diferents col·lectius 

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya va organitzar durant els vuit dies dels Formula One Test Days diverses activitats per ajudar a diferents col·lectius. Es van recollir 2.200 euros per la fundació Wings for life, es van donar 800kg d’aliments a El Xiprer de Granollers, es va oferir la possibilitat a 900 persones discapacitades de Centres Especials de visitar el Circuit, es va establir un conveni amb la Secretaria General de l’Esport perquè uns 4.000 estudiants d’escoles de primària assistissin al Circuit i es va organitzar, conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits, una campanya de donació de sang amb 1.113 donacions.

 

El pilot de Toro Rosso Carlos Sainz va oferir una xerrada en una jornada especial, on 22 persones van tenir la possibilitat de conèixer el pilot madrileny. Els 2.200 euros que es van recaptar van anar directament a Wings for life, una fundació sense ànim de lucre que recapta fons per la recerca de lesions de medul·la espinal.

 

Per no desaprofitar grans quantitats de menjar, el Circuit va donar 800kg d’aliments no consumits a El Xiprer de Granollers, un menjador social que vetlla per l’acolliment de les persones més desafavorides. El Circuit i també els equips Mercedes, Haas i Red Bull van donar tot el menjar no consumit dels vuit dies de test a aquesta fundació, que el repartirà entre aquelles persones de Granollers i la comarca que ho necessitin.

 

Fruit del conveni entre la Secretaria General de l’Esport i el Circuit de Barcelona-Catalunya, en el qual s’obria la participació dels voluntaris del Pla Català de l’Esport, uns 4.000 alumnes han pogut visitar el Circuit durant els Formula One Test Days, omplint les instal·lacions diàriament d’escolars.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya també va arribar a un acord amb el Departament de Benestar Social i Família i per això unes 900 persones discapacitades van poder veure la Fórmula 1 de més a prop. La majoria dels 27 Centres Especials que van visitar el Circuit van ser de la província de Barcelona.

 

El Circuit també va promocionar durant les dues setmanes prèvies als Formula One Test Days la donació de sang. Per això, juntament amb el Banc de Sang i Teixits, es va incentivar la donació de sang donant una entrada gratuïta per donant. També es va instal·lar al Circuit una unitat mòbil per a donar sang durant l’últim dia de test. En total, s’han realitzat 1.113 donacions vinculades a aquesta campanya.Data de modificació: 17/03/2017 15:01:54